| ChocolateDroid a întrebat:

Dupa parerea voastra, care e cel mai romantic loc unde ati putea petrece o seara impreuna cu partenerul/partenera?

~ Fundita love struck ~

Răspuns Câştigător
| sbk a răspuns:

Pe o o platforma plutitoare in forma de inima, pe un lac cu doua lumanari si un trandafir rosuuuuu, iar in jurul platformei sa fie lumanari in forma de animale

9 răspunsuri:
| dyddyyyx18 a răspuns:

O cina romantica,
sau vedeti un film de dragoste. happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La mare, exact unde se uneste apa cu tarmul.

| Sylx a răspuns:

Venetia, mi se pare unul dintre cele mai frumoase orase si care este cautat in mod special de catre indragostiti.

| stresu a răspuns:

Oriunde, noi sa fimthinking
Daca stii cum, si o camera de camin cu un coleg sforaind in patul de deasupra si cu niste pisici miorlaind ca naiba pe afara poate fi perfecta. Omul conteaza, nu locul.

| Sheridanx a răspuns:

La mare love struck

Sau intr-o gradina.seara.la un picnic big grin. Daca te invita la dans si gateste el. e si mai romantic.
Dar cum s-a mai zis, in mare parte e importanta persoana, nu locul tongue

| leuxxx a răspuns:

Ia de aici http://www.giata-hotelguide.de/? com=ha&showfirst=1&uid=7078&gid=23616&em=sa&vc=jahn&oc=6m0101&date=2010-05-04

| unione a răspuns:

Praga, pe un vapor-restaurant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In pat.

| ~_~fericire.in.rate~_~ a răspuns:

Oriunde, chiar nu conteaza locul daca esti cu persoana iubita langa tinetonguewinking
daca dragoste nu e, nimic nu e![j' asta imi audce aminte de o mel codu penal-dar nu stiu' cum ser numaeste, stiu ca zice"vino sa-ti fac o ****, ca fara asta dragoste nu e'hee hee

Întrebări similare