| @@ a întrebat:

Dupa parerea voastra ce ar trebui sa contina o relatie perfecta?

Răspuns Câştigător
daniela
| daniela a răspuns:

Prietenie, dragoste, respect si intelegere

21 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Completare. Daca nu e aceasta calitate degeaba exista iubire, dragoste, respect, comunicare, incredere etc.Toate astea sunt bune dar trebuie imbinate de completarewinking

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Eu si o partenera perfecta intr-o lume perfecta smug Dar ar fi plictisitor. A, ba nu, ca asta ar insemna ca nu e perfect.

| Alisa a răspuns:

Atata timp cat este iubire, ar trebui sa existe si celelalte "componente" ca relatia sa atinga perfectiunea, desi asa ceva nu prea se poate, deoarece intotdeauna va aparea cate ceva, dar partenerii daca se iubesc sincer, trebuie sa treaca peste orice obstacol.

| Malvina24 a răspuns:

Dragoste, respect, comunicare, sinceritate, devotament

| HBK a răspuns:

Cate putin din fiecare. Ce e prea mult, strica.

| nicol20 a răspuns:

Cel mai important ca cei doi sa fie prieteni foarte buni ca de aici vor veni toate sincerutatea respectul comunicarea increderea stii destul de bine ca chestile aste se castiga nu se cer.

| dydy22 a răspuns:

1dragoste adevarata, 2incredere, 3 incredere, parerea mea

| madalina_8123 a răspuns:

Dragoste, respect, comunicare, sinceritate.

| JesterRO a răspuns:

Pe minerolling on the floor!
No, dar sunt sentimentele ala de calm si siguranta, amuzament si refugiu, dragoste si sex, pe care le ai IN ACELASI TIMP cand te gandesti la el/ea.
Era sa uit de incredere si respect.

| JesterRO a răspuns:

Fata mea, daca nu-ti convin raspunsurile, nu pune intrebarea.
Parerile sunt impartite si tu culegi ce vrei din ele. Firile difera.
E clar ca nu ne potrivim din punctul asta de vedere, si din cauza asta sunt nedumerit de ce sunt eu ala stupid? Poate esti tu mai neexperimentata din moment ce pui o astfel de intrebare aici, si eu primesc stupid degeaba din moment ce-ti raspund. dar vad ca-i un obicei la tine (uitandu-ma la voturile tale).
Un sfat: fa abstractie de calificativele astea, poate iti sta mintea sa analizezi ce-ti zic toti fara sa-i judeci. Nu se stie cine are dreptate pana nu incerci o relatie perfecta, si poate o sa-mi dai si dreptate mai incolo.
ORI am scris degeaba pana acum si tu de fapt nu stii sa vezi o gluma si sa razi.

| radu75 a răspuns:

Comunicarea este absolut vitala! daca exista comunicare merg toate ca unse!

| ffy a răspuns:

Ca partenerii sa se inteleaga din priviri si restul vine de la sine:*

| Sniper a răspuns:

Nu exista o relatie perfecta.

Si ce ar trebui sa contina o relatie?
-Sunt de parere ca daca ai comunicare ai tot ce'ti dorestiwinking.

| Яùxsi a răspuns:

Dragoste, SentimentE reciproce.hee hee

| warwara a răspuns:

Incredere si respect happy

| anda1313 a răspuns:

Compatibilitate, comunicare, respect, sinceritate, incredere, iubire.

| darkeyes a răspuns:

Pai atractie fizica, comunicare, sentimente, respect, sinceritate, fidelitate, incredere, prietenie, siguranta

| babyblue_8473 a răspuns:

Nu exista o relatie " perfecta" cum spui tu...La fel cum nu exista nici oameni perfecti. Si chiar daca pare perfecta de la un timp tot apar conflicte!big grin
oricum o relatie care sa mearga ar trebui sa fie bazata pe incredere

| Irina_5161 a răspuns:

1 iubire adevarata, nu pasiune 2 comunicare si respect 3 sinceritate si incredere... daca aceste aspecte sunt implinite atunci armonia si echilibrul relatiei sunt realiyate

| alexandrapisi a răspuns:

Iubire, respect, sinceritate si incredere

| alexandrapisi a răspuns:

Cel mai mult conteaza dragostea!