Cum ar trebui sa fie iubita perfecta.Deschisa la minte,dispusa sa incerce orice chiar daca nu a mai facut-o doar din simplu motiv pentru ca s-ar putea sa-i placa,practic,fara suparare,o curva Sti cum se zice,femeia ideala, curva in pat si doamne ziua.Da mi se pare normal sexu oral si eu zic ca e placut pentru ambele parti doar ca unele considera ca ii ceva murdar, nu mi se pare deloc.Ce faci tu intr-un anumit moment a zilei nu te defineste dar ele cred ca de, daca afla lumea, parca ea si doar ea, face lucru asta,"foartea ciudat"...
Normal in pat pentru un cuplu e ceea ce la amandoi li se pare normal...atunci cand unul vrea ceva iar altul opusul nu mai e normalitate...
Iubita/ul ideal/a in pat se defineste in functie de cat de deschisi sunteti voi ca parteneri si ce sunteti dispusi sa faceti pentru placere celuilalt.Sexul nu e cel mai important lucru dar e un punct forte care te ajuta sa poti fi foarte intim cu partenerul si sa fiti foarte deschisi si mult mai apropiati!
Pentru orice baiat fata ideala si iubita perfecta este curva doar cu el si o sfanta pentru restul! Bafta!
alexandradana întreabă: