| Kleopatru a întrebat:

Dupa parerea voastra prin ce se caracterizeaza barbatia? Cand te uiti la o persoana ce te face sa zici da asta e barbat?

5 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Eu ma uit la maini si spate daca aceastea sunt proeminente imi dau o senzatie de siguranta.Cred ca barbatia se caracterizeaza prin siguranta de toate tipurile pe care le ofera un barbat unei femeihappy

| Roberta a răspuns:

Un barbat care arata bine, are un fizic placut, sa fie ingrijit, bine imbracat, dar sa stie sa se comporte cu o femeie, dar sa fie si barbat cand e nevoie.

| irina_5692 a răspuns:

Cand vezi o persoana de gen masculin! Te atrage prin felul de a fi prin felul in care priveste totul prin felul in care priveste este aranjat s-au pur si simplu felul in care actioneaza! Dar mai presus de toate atitudinea! A fi barbat implica mai mult decat aspectul fizic implica mai mult felul in care gandeste nivelul de gandire! Sper ca te-a ajutat raspunsul meu sunt multe lucruri prin care un barbat poate fi considerat ca atare ca fiind ceea ce este! Dar aparentele uneori insala!

| DariWillis a răspuns:

Tre sa fiu autoritar, hotarat, sigur pe el si un pic rau. un barbat trebuie sa poata sa inspire teama uneori big grin

| nobody_4657 a răspuns:

Eu una cred ca poti sa observi lucrul asta doar in cazuri concrete adica daca poate sa intretina o discutie si care nu'i place, daca e in stare sa-ti ia apararea, daca te alinta si te face sa te simti protejata in acelasi timp, cate fleacuri d'astea