| Villy09 a întrebat:

Dupa petting/masturbare reciproca/dragoste,pe iubita mea o doare in dreapta ( nu ficatul ),simte ca ar fi umflata,ca un gol de aer,doar o portiune mica. Problema asta nu o are de mult. Ce-i drept,are si niste probleme de sanatate acum : helicobacter,calcemie, tiroidita. Ar putea fi vreo una din astea cauza?
Si inca o intrebare : in ultimele 3 saptamani am facut dragoste de 4 ori neprotejat,prima data a luat un Postinor deoarece eram mai speriati,insa nu a avut scurgeri,deci nu era niciun risc de sarcina practic, nu? In celelalte 3 dati nu a mai luat nimic deoarece eram sigur ca nu am ejaculat iar penetrarea abia daca a durat 10 secunde. Ce-i drept,noi eram si speriati putin,ea fiind bolnava,ne gandeam daca simptomele astea n-ar putea fi de la sarcina. Apoi am stat si ne-am gandit ca am facut dragoste pe 20, 26 iuni si 8 iulie, si ea inca de a 2-a zi era speriata si spunea ca are dureri si daca e cumva vreo sarcina,insa am linistit-o ca nu au cum sa apara simptomele asa repede. DIn cate stiu, apar cel mai devreme la o luna. A fost la control si i s-a dat un pansament gastric si dupa vreo 3 zile n-a mai avut nimic,pe ea o ardea stomacul si avea stari de greata ( simptome care sunt specifice si helicobacterului ),si banuiesc ca din moment ce i-au trecut cu acel pansament, asta era cauza.
Daca puteti sa ma ajutati cu aceste 2 intrebari : de ce o doare in partea dreapta si daca simptomele astea ar putea fi si de la sarcina ( ea deja se gandea la asta de a 2-a zi dupa act,totusi, nu are cum sa fie chiar asa )?
Multumesc

1 răspuns:
| mihai69 a răspuns:

Evident ca nu apar simptome din a doua zi.
Dar nici Postinorul nu se ia asa aiurea.
Si prezervativele au fost inventate cu un scorp - dar culmea! indeplinesc mai multe! al doilea dupa protectia contra sarcinilor nedorite e al protectiei contra BTS.