| KristiNNNa a întrebat:

Dupa prostia pe care am facut-o si am vazut parerile voastre de aici - http://www.TPU.ro/......tat-deloc/ am decis sa ma intalnesc cu el si sa-i vorbesc fata in fata, sa-i spun tot ce am de spus. Bineinteles, ca am ramas foarte surprinsa cand am vazut cum a reactionat, i-am spus ca imi pare foarte rau si ca imi este greu fara el. El mi-a spus asa:"Bine, acum nici nu mai conteaza si nu cred ca mai ma intereseaza, mai bine ma uiti si gata". Nu stiu, imi este foarte greu acum, il iubesc si as face orice sa fiu iar cu el. Am nevoie de parerile voastra, va rog!

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Respecta-i dorinta prietenului tau. Oricum relatia voastra nu are viitor, fiindca el nu va mai putea avea incredere niciodata in tine, iar tu te vei simti mereu inferioara lui si nu vei putea ridica privirea din pamant de rusine. Nu are rost sa mentineti o astfel de relatie.

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu-l iubesti pe el.
Te iubesti pe tine.
Doar dorintele tale conteaza pentru tine,doar "vreau" al tau are trecere, pentru tine.
L-ai umilit si l-ai dezamagit.
Vezi-ti de drumul tau, nu ai nici un motiv sa mai insisti.
Greselile se platesc si se platesc scump.Cu durere.
Invata.

| Castiel a răspuns:

Dap prietenul tau este un om cu capu pe umeri. Exact asa ti-as fi facut si eu.Tu mai ai pretentia sa se intoarca la tine dupa ce iai **** inima? Pfoay tu ai putina minte in capu ala al tau? Iai dat **** acu numai ai ce face suferi asta e nu ai ce face tiai facut-o cu mana ta, tu nu gandeai la consecinte? Acu nu ai ce face ala deja sia facut o parere despre tine ca esti curva degeaba mai incerci sa-l bagi in seama uita-l.

| FallenDemon a răspuns (pentru Castiel):

Are dreptate Castiel happy Probabil si tipul ala te mai iubeste dar nu te mai accepta dupa ce a vazut ca-l lasi pentru primul tip care-ti iese in cale oh go on si oricum nu inteleg de ce mama drakului ai aruncat 4 luni la gunoi pentru cateva zile oh go on iti meriti soarta si mi se pare foarte corect ceea ce face prietenul tau happy el a tinut foarte mult la tine is tu oh go on ma rog poti incerca sa insisti dar slabe sanse sa te primeasca inapoi

| IMC90 a răspuns:

Mi se pare corect cum a procedat. A fost si foarte diplomat pe deasupra. Eu, daca eram in locul lui, probabil nu as fi fost deloc diplomat.

De ce? Pentru ca nu meriti nimic...
De ce nu meriti? Fiindca esti zgarcita
De ce esti zgarcita? Fiindca te-ai gandit tot timplul acesta numai la tine. Te-a durut fix in cot (ca sa nu zic altceva) de ce simtea el pentru tine, te-ai gandit cum sa faci sa-ti fie tie bine.

Din pacate, in viata reala nu este ca-n telenovele si cel mai probabil vei suporta consecintele actiunilor tale. Nu-i nimic, este o lectie pe care oricum ai fi primit-o mai devreme sau mai tarziu, asa ca mai bine ca a venit acum, poate te trezesti.

| TheCrab a răspuns:

Da, asa e

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi taras,lingei talpile,sugei penisul, roaga-te de el, fai o statuie dupa aia ia o scara si da-i m.ie.e prost de moare.lasa-l si cautati un OM.el e prost de moare.

| Anonimu2011 a răspuns:

A fost greseala ta. Nu cred ca mai ai sanse la el, deoarece l-ai ranit, razbunarea a venit acum asupra ta.