| viata0delash a întrebat:

Dupa statistica, barbatii sunt mai putini ca femeile, dar totusi fetele toate au pereche, dar baietii nu.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu toate au partener, cunosc multe fete singure

Răspuns utilizator avertizat
| Hammurabi a răspuns:

Din datele problemei nu rezultă decât că sunt mai multe fete lesbi decât bărbați gay... laughing)))

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Ai revenit? ti ai baut cafeaua, esti calm?

| alina2k18 a răspuns:

Eu nu am pereche!
sad

| RAY a răspuns (pentru alina2k18):

Daca ai si pretenti de alea exagerate, normal ca da, nu vezi cati copii vor sa fie cu tine

| mont a răspuns:

Fals, sunt destule fete ce nu au pereche!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt unii barbati care au parte de mai multe femei decât majoritatea, de aia femeilor le place competitia intre ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ar fi sa fac o gluma as spune ca te contrazici singur/a pentru ca matematic vorbind nu e posibil ca toate fetele care sunt mai multe decat baietii sa aiba pereche,si asta tocmai pentru ca nu ies baietii la numar.Dar nu-mi arde de gluma,pentru ca e grav ce se intampla, adica nu e un subiect pe care sa ne distram, femeia ocupa un loc important in viata noastra, a barbatilor. Dupa fotbal si pariuri sportive, desigur.Bine,ar mai fi si alcoolul, dar sa nu exageram, il punem pe locul 4.De fapt pe 5.Pe 4 e sa ne pensam si sa ne epilam.
In fine, ideea e ca e grav.

| CeSaAleg a răspuns:

Nu au toate fetele pereche.
1. E matematica simpla, daca fete sunt mai multe si baieti mai putini fetele nu au cum sa aiba fiecare pereche, dar gandindu-ne ca un baiat nu poate sa aiba mai multe sotii/iubite si ca fetele nu pot sa fie lesbience.
2. Nu toate fetele au iubit. Ba chiar fetele au probleme mai mari in dragoste decat baietii.