Ma gandesc ca a fost ceva foarte intens, plin de pasiune si dorinta si nimic nu mai conteaza, nu mai desface firul de par in patru, fi spontana si nu mai analiza atat, partenerul te-a dorit f mult si sigur nu il va interesa asta.kiss
De ce e neaparata nevoie sa fii dezbracat complet? Sunt multe persoane care adora SA fie dezbracate pe jumatate...
Ursulika draga, dupa un moment de dragoste monumental(care se poate petrece intr-o poiana cu flori, in padure, pe o stanca, intr-o pestera, etc ), eu nu pot sa fiu decat tandru si dragastos cu iubita mea!
Idem ATHOS, dragostea poate aparea oriunde. Dar poate fi ciudata senzatia.Bafta.
@ATHOS frumos raspuns, @Pingu, haios raspuns. Referitor la intrebare: se mai intampla, este ok. Desi prefer sa o facem cand suntem dezbracati complet si simt sanii ei pe pieptul meu. Ah, sa nu intram in detalii
De obicei acest dezbracat pe jumatate arata un act sexual spontan, cu atat mai placut pentru mine.
Nici o data nu ma dezbrac complet. Daca apare sotul/iubitul ei trebuie sa ma imbrac foarte repede.
Ma apuca rasu cand vad ca inca mai am tricoul pe mine si ma gandesc ca a fost dorinta atat de mare incat am sarit direct la actul sexual in sine.
Cu drag, Diana.
anonim_4396 întreabă: