| Andreishmek a întrebat:

Dupa toate raspunsurile care le-am primit aici http://www.tpu.ro/......ni-dar-nu/
a venit si momentul in care a plecat sunt distrus nu stiu cum voi suporta atata timp.

Răspuns Câştigător
| vocea a răspuns:

Daca pleaca nu ai decat sa o lasi sa plece, trebuie doar sa incerci sa rezisti atata timp cat ea te iubeste sigur veti raman impreuna mereu si bucurate ca te vei vedea la un momendat cu ea, stai calm si gadeste-te ca totul o sa fie bine daca sunteti impreuna mai rau era sa isi gaseasca pe altul pe acolo si sa te paraseasca,

9 răspunsuri:
| stark47 a răspuns:

Ai fi surprins cate poti sa induri.
pritene iti spun ca am trecut prin situatii in care pana si funia si sapunul incepeau sa imi para ok. ceea ce nu e niciodata ok.
de asta iti spun, o sa induri, o sa inghiti tot, o sa injuri si o sa blestemi pana si soarele ca rasare, dar o sa treci peste.
si cand in sfarsit vei scapa de suferinta vei fi surprins de cat de puternic te vei simti.ideea e ca tu, pe persoana asta care o iubesti asa, o vei mai revedea si va fi a ta in cateva luni, eu unul am pierdut atatea persoane la care si acum ma gandesc la ele, nu e una nu sunt 2 ci mai multe persoane de care acum am nevoie.sunt pierdute pentru totdeauna, mai mult sau mai putin din vina mea.tu o sa o revezi, eu nu.asa ca stai chill in banca ta si asteapta sa treaca timpul

| anonim_4396 a răspuns (pentru stark47):

Daca ai pierdut asa de multe, poate iti vine iseea sa te linistesti un pic si sa te gandesti: nu cumva e o problema cu tine?

| stark47 a răspuns (pentru anonim_4396):

Chiar crezi ca nu stiu ca am tzac-tzacurile mele?! insa mereu sper ca poate ca de data asta am dat peste cineva care sa ma accepte asa cum sunt.tzac-tzacurile astea pot fi calitati mari daca stii sa le controlezi cum trebuie

| anonim_4396 a răspuns (pentru stark47):

Ce zici aici suna OK. Ce ai scris in intrebarea de mai devreme nu prea mi-a placut. Nu a fost sa fie cu Cristina, capul sus si... URMATOAREA!

Răspuns utilizator avertizat