Cred ca cel mai bine iti poti raspunde tu la aceasta intrebare, daca raspunzi la urmatoarele intrebari:
- unde te vezi peste 2, 3 luni sau ani?
- cum te vei gandi atunci la faptul ca acum te-ai culcat cu el?
Buna,draga mea!
Si daca nu mai esti virgina ce? Ati fost despartiti,era normal sa-ti refaci viata,nu are motive sa-ti reproseze ca nu mai esti.
Daca te iubeste,te accepta asa cum esti!
Marturiseste-i ca nu mai esti!
Nu-l lasa sa fie luat prin surprinde in timpul actului sexual.
Si nu o face de acum,mai asteapta sa vezi cum se comporta, cum merg lucrurile intre voi.
Eu cred ca dupa o despartire, relatia nu mai poate fi la fel.
Apar certurile dese, din lucruri inutile, etc.
Succes!
Te pup!
Daca te iubeste cu adevarat de ce nu? dar mai asteapta putin sa vezi cum se comporta alea alea chiar daca v-ati impacat dupa 1 an omul se mai poate schimba deci parerea mea e sa mai astepti un pic:*
Pana la urma e alegerea ta. Acum depinde si cati ani ai si cat a durat relatia voastra in trecut si cat de mare a fost pauza dintre relatii. Daca ati fost o bucata de timp mai mare, si esti sigura ca te iubeste, atunci de ce nu?
Are dreptate Madu2027, dar eu spun sa nu crezi tot ce zice. Spune-i sa-ti dovedeasca prin fapte ceea ce simte.Si daca privim partea nasoala, as putea spune ca el a evitat sa isi ia un angajament apropo de virginitatea ta. Oricum, ai grija sa nu te joace pe degete.Succes in orice hotarare iei :* Funda?
KatiMe27 întreabă: