| Catu34 a întrebat:

Dupa un an de la despartire m-am impacat cu fostul meu prieten am relizat ca il iubesc si mi-a demonstrat ca ma iubeste. Suntem impacati de 2 saptamani cam asa cand eram cu el eram virgina, dar acum nu mai sunt. Sa ma culc cu el? Raspunsuri sincere va rog, dau funda. PS: Chiar mi-a demonstrat ca ma iubeste mult si a zis ca eu chiar daca nu mai sunt virgina tot aceeasi fata raman pentru el care o iubeste foarte mult.

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cred ca cel mai bine iti poti raspunde tu la aceasta intrebare, daca raspunzi la urmatoarele intrebari:
- unde te vezi peste 2, 3 luni sau ani?
- cum te vei gandi atunci la faptul ca acum te-ai culcat cu el?

| NoSmile a răspuns:

Buna,draga mea!
Si daca nu mai esti virgina ce? Ati fost despartiti,era normal sa-ti refaci viata,nu are motive sa-ti reproseze ca nu mai esti.
Daca te iubeste,te accepta asa cum esti!
Marturiseste-i ca nu mai esti!
Nu-l lasa sa fie luat prin surprinde in timpul actului sexual.
Si nu o face de acum,mai asteapta sa vezi cum se comporta, cum merg lucrurile intre voi.
Eu cred ca dupa o despartire, relatia nu mai poate fi la fel.
Apar certurile dese, din lucruri inutile, etc.
Succes!
Te pup!

| Madu2027 a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat de ce nu? dar mai asteapta putin sa vezi cum se comporta alea alea chiar daca v-ati impacat dupa 1 an omul se mai poate schimba deci parerea mea e sa mai astepti un pic:*

| Vögeln a răspuns:

Pana la urma e alegerea ta. Acum depinde si cati ani ai si cat a durat relatia voastra in trecut si cat de mare a fost pauza dintre relatii. Daca ati fost o bucata de timp mai mare, si esti sigura ca te iubeste, atunci de ce nu?

| BastardOfBodom a răspuns:

Are dreptate Madu2027, dar eu spun sa nu crezi tot ce zice. Spune-i sa-ti dovedeasca prin fapte ceea ce simte.Si daca privim partea nasoala, as putea spune ca el a evitat sa isi ia un angajament apropo de virginitatea ta. Oricum, ai grija sa nu te joace pe degete.Succes in orice hotarare iei :* Funda?