| Rebeca_8189 a întrebat:

Durerea din timpul primului act sexoal este mare?

10 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Daca iubesti e o durere placuta stai linistitahappy

| ascovit a răspuns:

Desi nu pot sa iti soun nimic din proprie experient, dupa informatiile mele, durerea difera de la fat la fata, mai sunt si alti factori, depinde si de preludiu, si de pozitie, de cat de elastic este himenul fetei respective...
Insa toate la timpul lor, nu te grabi sa afli!

| WooLove a răspuns:

Rebeca@ te inteleg ca te plictisesti dar puteai s-a deschis un sigur "topic" si puneai toate intrebarile tale in el... Ai insirat toate intrebarile tale pe TPU ca sa ce pari? da si raspunsul la intrebarea ta este normal ca TE DOARE, deoarece te-a dizvirginat si nu ca o are el mare si e CENTAUR acum... sa fii iubita!

| Christal a răspuns:

O sa vezi si tu cat de mare este cand vei invata sa scrii corect

| BroascaCuElice a răspuns:

Da:] tipi asa de tare incat trezesti tot cartierul

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Daca stai intinsa pe spate cu ochii-nchisi gandindu-te la patria noastra, nu te doare.

| ionyionelutza a răspuns:

Pai depinde acum, eu nu am experienta dar mia povestit o fata ca ea cand a facut-o prima data a fost foarte dureros si ca a fost atat de isterica incat la zgariat p baiatu resp pe spate dar eu am iintrb p mama si a zis ca nu doare asa de tare acum depinde.si multi mi-au zis ca daca la mijloc e iubire durerea nu prea se simte dar asta nu stiu cat de adv este:d

| Fairy_6262 a răspuns:

Nu ii asculta pe cei care supun ca e mare. Da cred ca e mare daca baiatul nu stie sa o faca pentru prima data cum trebuie dar daca stie e ok o sa te doara putin.

| Alexandru_5445 a răspuns:

Mah te doare atuci cand o faci si gata

| BaiatSincer a răspuns:

Nu doare mai frate putin doare fff mult
crede-ma fosta prietena a mea cand am facut pentru prima oara ea
adica cand am dezvirginato m-a zgariat pe fata si a inceput sa tipe