| GuitarGirl123 a întrebat:

E adevarat ca atunci cand esti indragostit iti sclipesc ochii? adica exista ceva teste pe chestia asta sau sunt doar basme? big grin

Răspuns Câştigător
| DeeaMarry a răspuns:

Pai iti sclipesc ochii atunci cand esti fericit, iar cand esti indragostit esti fericit, deci iti sclipesc ochii atunci cand esti indragostit happy

5 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Asa se zice, ca radiezi si se vede acea sclipire in ochii tai! Traiesti ca intr-un basm, te simti altfel simti ca plutesti! Ai sa vezi cand o sa se intample! Multa bafta!

| foxi a răspuns:

Ochii sunt oglinda sufletului!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat. Ochii iti sclipesc doar cand esti beat.

| Klepto a răspuns:

Cand sunt indragostit imi ies raze laser din ochi mai ceva ca lui Superman si din gura imi iese http://www.youtube.com/watch?v=fyuNidSrVik

Se spune ca femeile radieaza cand sunt insarcinate, doar nu incep femeile sa se transforme in stele gen Soare si sa straluceasca.

Este doar un mod de a spune si atat.Ce teste sa se poate face ca sa se vada daca sclipesti? Eu stiu ca singurul test care ti se face cand iti sclipesc ochii este facut de politisti si se numeste etilotest.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e adevarat. nu exista nici un test. daca-i zambesti foarte deschis si el te iubeste ii vor sclipi ochii cu siguranta.

Întrebări similare