Da, dar cand iubim cu adevarat ceea ce nu e foarte des, in timp mai generalizam si noi si numai credem in sexul opus
Nu cred ca ciorba reincalzita mai e buna!
V-ati mai certat in trecut, v-ati certat si acum, relatia asta nu are nici o sansa pe viitor!
Cat priveste lozinca ta, unde intrebi daca "... baiatul care te iubeste, face totul pentru femeia iubita", as putea spune ca este valabila si pentru tine!
Dragostea este reciproca si impartasita de amandoi!
O dragoste venita doar dintr-un singur sens, adica doar de la unul din iubiti, nu este de ajuns intr-un cuplu!
Sa cauti altul. Daca fiecare asteapta ca celalalt sa isi ceara scuze, e chiar stupida relatia voastra.
Daca tii la el pune mana pe telefon si suna-l tu
sa stii ca sunt baieti care tin la fete si lasa cat lasa suna cat suna mai inchid un ochi
calca pe orgoliu si suna mereu ei, desi te lasa un timp sa vada poate lasi tu de la tine
lasa d ela tine si suna-l pana nu e prea tarziu
eu sunt genul asta de baiat..nu asi lasa la nesfarsit de la mine..si nu cred ca ar faceo cineva
in opinia lui probabil tu ai gresit, sunteti 2 firi diferite..nu ai cum sa stii parerea lui sau ce gandeste el cum nici el nu o stie pe a ta
DECI SUNA-L MAI REPEDE SI ANUNTA-NE SI PE NOI UNDE IESITI.
Sincer scuze ca te iau dur dar, esti proasta daca se comporta asa dal drk si cautati pe altu ce atata incebunesti acasa
La prima intrebare da este adevarat baietii ar face orice pentru fata iubita, doar pentru ca acesteia sa ii fie bine. Si in legatura cu cearta pe care ati avut-o se vede ca el chiar tine foarte mult la tine pentru ca isi facea griji pentru sanatatea ta si nu uita ca el este mai mare decat tine deci e normal. Daca crezi ca nu il mai poti astepta ar trebui sa faci tu primul pas. Mult succes!