Depinde de baiat, eu o bag in seama, incerc sa o fac sa zambeasca, sa se simta bine
Da chiar daca le place de o tipa la inceput sunt indiferenti si dupa urmeaza si restul cu bagatul in seama cu rasul
De obicei devin "rautaciosi". Adica iti fac tot felul de chestii, pentru a-ti iesi in evidenta.
Bună. Majoritatea ies in evidenta in sensul bun, pentru ai artage atentia fetei pe care o plac, mereu cauta un subiect despre care sa discute sau sa faca activitati impreuna! Desigur este foarte important sa ai simtul umorului si sa pui un pic in toate cuvintele! Si da este adevarat ca unii fac chestiile care ceilalti le plac pentru ca asa cred ca si tipa aceea il va placea
Da, dar nu chiar toti. Majoritatea. Si pot fi destul de greu de inteles aceste semne. Dar sunt asa simpatici cand se comporta asa. :X
Depinde de varsta... aia de 15-16 ani iti fac lucruri "rautacioase". Gen: vrea sa te bata cu zapada, sa te traga de par, etc, etc. Atunci, ei se considera periculosi, si cred ca noua, ca unor fiinte lipsite de aparare, ne va fi frica de ei.
Da, uneori si prin indiferenta. Ei se cred f interesanti atunci si se asteapta ca noi sa le cadem la picioare. Cel mai bun lucru e sa platesti cu indiferenta. Asta ii macina pe dinauntru
VULKAN întreabă: