| florycyk_9864 a întrebat:

E adevarat ca baietii in prezent nu mai sunt interesati de fetele VIRGINE, ci doar de PITZY care sa le ofere toate SATISFACTIILE?!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt băiat, şi sincer îţi zic, dacă o fată este pitipoanca, deja nu am ce vorbi cu ea. Momentan sunt singur, şi nu mă pot lăuda că sunt un cuceritor, dar fata pe care o iubesc este o fata foarte de treabă(căutaţi pe Facebook: Arina Enea) şi, după cum am mai zis într-un comentariu de-al meu, la o fata nu mă interesează curul, ţâţele etc. Mă interesează felul în care se comportă şi trăsăturile feţei. Va urez succes fetelor să găsiţi un băiat de treabă şi să nu se uite după pitzipoance.

8 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Tipii seriosi cauta fete serioase, restul, se intelege.
oricum, depinde de baiat si de conceptiile si principiile fiecaruia.

| monstrulet a răspuns:

Nu e! de ce ai crede asa ceva?

| Dominicc a răspuns:

"PITZY " nu ofera toate placerile! doar sex, pana la urma o fata de genu devine o jucarie sexuala, daca o luom dupa explicatia ta.

Fetele virgine. in vorba ta. sunt mai presus de fetele "PITZY " care nu sunt decat de satisfactie, placere de moment.

Cu o fata virgina. iti poti creea, face un viitor frumos si plin de dragoste unde e cazul si cat se poate, depinde de respect.
Cu o "PITZY " este mai mult de fatada! adica. sa iesi cu ea sa te afirmi ca are fund si. tate. cam asta e ideea.

dar asta nu inseamna ca o fata "virgina" nu are calitatile astea, dar ca e mai organizata, in cele mai multe cazuri.

Dupa intrebarea ta.
Se intelege ca o "PITZY " o gasesti mai peste tot. si iti faci treburile cu ea. Pe cand o fata "cuminte" e ceva. aiurea, banal. ce sa mai auzim noi de ele? nu-s bune.

Fetele astea de se rujaza in extrem, se aranjaza intr-un mod in care sa intoarca toti capu dupa ele. si sa se viseze cu ele. sunt si ele de fapt fete complexate, si uneori sau deseori au nevoie de afectiune, dragoste din partea partenerului. Dce? pentru ca multi le vad asa. le alinta putin. si apoi sex. Ce e romantic in asta?

Multe vor si ele ceva placut, cchiar daca ele arata destul de Ok, vor ceva modest, nu neaparat luxos.

Parerea mea propie. Ele nu sunt genul meu, si al niciunui baiat care vrea relatie. Pentru ca ele nu pot sta cu unul. Dece? el impune, spune din start! cum si ce sa faca sau cum sa se comporte! si pentru multe devine o provocare sau unele renunta, depinde!
Dar sunt si multi de le dau atentie si stau langa ele, de ce? ca arata bine! si pot si ei sa se afirme.

Sunt si ele fete/femei! ca si tine sau restul fetelor! nu ai nimic lipsa fata de ele! pofi fi una ca ele, adica de la o fata simpla poti ajunge acolo. Dar ce rost? ca se eticheteaza apoi ca fiind o "PITZY "

E doar o parere propie!

| bogdyXZL a răspuns:

Da, asa este acum pe baietii ii intereseaza doar sexul, Ei nu mai stiu de dragoste, respect => asa se face o relatie, [ Nu este cazul cu toti baieti dar in general asa este] De aia va curata dumnezeu lumea asta.

Răspuns utilizator avertizat
| maryngeorge a răspuns:

Da majoritatea baietilor nu se mai uita la asa ceva, dar nu toti mai sut si baieti care au capul pe umeribig grin din ce in ce mai putini dar na mai sunt big grin chiar daca sunt baiat spun adevarul asa sunt baieti din ziua de azi

| bombolinna a răspuns:

Pentru baieti intotdeauna va fi o satisfactie sa dezvirgineze o fata. Este adevarat ca generatia asta de pitipoance le creaza o stare de euforie. Dar ele nu ofera tot baietilor din punct de vedere sexual. Sunt fete obisnuite doar ca pun accent pe haine, machiaj.

| ingerash_8177 a răspuns:

Cu pitzy faci sex
cu fetele virgine faci dragoste

e o diferenta!

Întrebări similare