Si de unde stim cand e timpul fiecarui lucru? Ne-o fii placand noua sa calculam totul, dar in viata ne mai da si cu virgula cateodata!
Din pacate, se aplica cam in cea mai pare parte din situatii! dar exista si exceptii...
Nu stiu daca o sa mai traim vreodata, insa sigur o sa ne para rau ca am trecut peste.
Ba este posibil sa mai traim. Doar ca din cauza faptului ca ne maturizam si perspectiva noastra se schimba, nu mai au aceeasi importanta, intensitate etc.
E bine sa traiesti totul atunci cand trebuie : nici mai devreme nici mai tarziu
În mare parte este adevărat.
Cel mai des caz întâlnit e copilărie, dacă nu o trăiești la timp nu o vei mai trăi niciodată.
Eu zic sa nu iti mai pui intrebarile astea pentru. ca nu au rost ..tot nu o sa aflii raspunsul.
doar fa bine pe pamantul acesta si rasplata va veni.
Nimic nu moare totul se transforma.
sa nu crezi ca sunt nebun sau altceva, am o alta perspectiva a vietii.
Numai bine!
Îmi sună foarte cunoscut "nimic nu moare totul se transformă". Eşti pasionat/ă cumva de filozofie?
Nu. sunt clasa a8a
dar am trecut prin "multe" si m-au ajutat sa vad totul altfel
Ok. Era doar o curizitate. O zi cu zâmbet şi succes la scoală.
Multumesc,invat dimineata
Ziceam în general "succes la şcoală" nu m-am referit strict la momentul de faţă. Cu plăcere!
Da este adevarat..trebuie sa traiesti intens fiecare secunda, citatul asta reflecta realitatea pura. Timpul nu se mai intoarce iar viata poate lua alte intorsaturi.
Un like te rog frumos? promit ca nu vei regreta. sunt poze funny, cu peisaje, poze cu Derp :)
http://www.facebook.com/drag.your.curser.over.here
Da,din păcate este cam adevărat sau ai mai putea trăi,dar nu cu aceeaşi intensitate, aceleaşi sentimente, clipe, trăiri... De exemplu anii copilăriei (cine i-ar mai putea aduce înapoi? ) sau clipele petrecute alături de cei dragi ( îţi vei da seama cât de mult a însemnat pentru tine acea persoană doar atunci când o pierzi; preţuieşti dragostea părinţilor şi le dai dreptate doar după ce ai greşit, priveşti în urmă şi parcă ai dori să dai timpul înapoi...)
Bonus, vizionare plăcută!
http://www.youtube.com/watch?v=_wwo6vizC1w
Fiecare moment din viata ta este atat unic cat si important. Sunt diferite momente frumoase in viata, acestea specifice varstei. In viitor vei intalni atat momente pe care nu le-ai mai trait niciodata. Stii cum e "Poti sa cazi in fund de doua ori si de fiecare data sa simti acelasi lucru" Asa si cu sentimentele: Le poti intalni pe unele de 2-3 ori poate chiar si mai multe. Nu vei iubi o singura data in viata, nu vei fi emotionat o singura data, ingrozit o singura data. Dar de fiecare data poti face cate comparatie intre ceea ce ai simtit pe moment, cu ceea ce ai simtit in trecut.
NU! Experientele ti le alegi atunci cand alegi cum sa gandesti: 100%pozitiv si cu incredere sau cealalta cale. Se vorbeste din ce in ce mai des despre asta, pentru ca din ce in ce mai multi oameni isi dovedesc faptul ca este adevarat. "Sansa cea mare" nu vine doar o singura data in viata. Multi pot sa jure ca au avut-o o data, au pierdut-o si niciodata de atunci nu au mai intalnit-o. Asta pentru ca s-au simtit vinovati, dezamagiti, suparati si tristi si s-au inchis asa. Doar cu ochii deschisi nu poti sa vezi oportunitati, ci doar si cu o minte deschisa. "La timp" este ceea ce au interpretat oamenii....nu e o regula niciunde. Daca vrei sa traiesti ceva si crezi ca meriti, vei trai oricand vrei tu!
Toate cele bune!
Da asa este. Unele momente sunt unice in viata. Ele se mai pot repeta dar ca prima oara nu o sa fie niciodata! Traieste fiecare clipa, emotie, sentiment atunci cand se iveste, ca dupa o sa vina parerea de rau!
Eu_8005 întreabă: