| Roxxy_5223 a întrebat:

E adevarat ca daca faci sex cu multi baieti ti se mareste vaginul laughing?

18 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu, pentru ca vaginul este un canal musculano-membranos, ca sa se poata extinde si adapta diferitelor marimi de penis, si nasterii!

| RXN a răspuns:

Nu. Daca faci sex cu un singur tip de 20 de ori pe zi sau cu nu stiu cati tipi intr-un anumit timp, e acelasi lucru in ceea ce priveste 'marimea' vaginului.Nu se modifica cu absolut nimic, ramane acelasi.

| Razvan a răspuns:

Nu, insa apelativul "oala" trebuie sa aiba si el o origine pe langa cea de la Horezu, nu?big grin

| Vizitiul a răspuns:

Este adevart ca persoanele cu parul lung au mintea scurta?

| Derye a răspuns:

Fals. Un vagin va arata la fel dupa 1 sau 100 de parteneri indiferent de cat de des faci sex.

^_^

| Sara2 a răspuns:

Fals

| raisa1993maria a răspuns:

Pari destul de mare in poza aia de profil, chiar nu gandesti?

Răspuns utilizator avertizat
| Cristyn a răspuns:

Nu stiu, dar probabil depinde de la persoana la persoana, dar stiu un lucru, si anume ca daca faci sex cu mai multi barbati te numesti curva!laughing

| Ionutzz97 a răspuns:

Nu cred

| danaiubitzik2006 a răspuns:

Nu, e un mit, sa fim seriositongue

| DeeDee_4511 a răspuns:

Tare cristynwinkinglaughing

| Marian_2691 a răspuns:

Multi au citit si putin au inteles, este vorba despre tripla penetrare, nu e asa?laughing

| Marian_2691 a răspuns:

Raspuns pentru anonim, de cite ori te-ai bagat cu pasarica in apa rece dupa ce ai facut-o harcea-parcea?

| mihamihaela1234 a răspuns:

Nuhlaughingvaginul este ca un elastic, revine la forma initialalaughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este adevarat dar daca intri in apa rece si it itii acolo piz. da cam vreo 10 min o sa se faca l loc ca inaine cand erai virgina big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roxxy am 15 ani tu ai mai multi ca mua e logic nu? stie si popa de la biserica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eadevarat

Întrebări similare