BUna, off doar nu o sa iti incepi viata sexuala din cauza cosurilor, sa fim seriosi. Dragul meu, nu e bine sa o faci cu oricine, in plus eu zic sa astepti persoana potrivita, sa fi cu o fata sa o faci din iubire, nu asa la intamplare.In primul rand nu e adevarat ca iti trec cosurile, depinde de tenul fiecaruia si de igiena; mai e si varsta si alimentatia de vina, sa nu crezi ca iti trec imediat, ai facut si ti-a si trecut. DAca esti in perioada adolescentei, e normal sa ai cosuri dar iti vor trece ele de la sine.Multi au facut sex si nu le-au trecut cosurile...eu zic sa mai astepti si sa nu o faci asa la intamplare ca nu se stie niciodata ce se poate intampla, daca cumva ai de gand sa o faci nu uita de protectie cu prezervativ, ca poti sa iei boli de mai tare te umplii de cosuri.
Ai grija ce faci si fa-o cand te simti pregatit si cu nu cu oricine, fa cum doresti dar asa se zice ca daca faci sex se schimba sangele dar nu e ceva confirmat.
Nu-i adevarat. si nu face cu oricine, oricare ar fi motivul, trebuie sa fie cineva important
Eu cred ca ar trebui sa iti incepi viata sexuala din dragoste...cu o persoana p care o iubesti
Ba da, este adevarat, dupa ce ai facut asta devii imun la orice, nimic nu te mai afecteaza. Nici macar nu mai racesti, cu totii stim ce periculoasa este raceala, faci o groaza de complicatii daca nu te tratezi si asta aproape in fiecare sezon. Nu crezi ca ar fi bine sa scapi de griji?
anonim_4396 întreabă:
annna întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: