| TPMTotiPentruMine a întrebat:

E adevarat ca daca iti incepi viata sexuala nu mai cresti i inaltime?
adica eu a, 15 ani jumate si am aproape 1 60[nu m`am inceput inca dar nici mult nu mai e]. mama are 1 54 si tata are 1 71... o sa mai cresc?big grin

Răspuns Câştigător
| Loredana_4793 a răspuns:

O sa mai cresti pentru ca fetele cresc pana pe la 18 ani in inaltime, dar te sfatuiesc sa mai astepti vreo 2 ani pana ati incepe viata sexuala.Incepeti viata sexuala cu un baiat cu care esti de mai mult timp, un an, un an si ceva sau mai mult, nu te 4-5 luni.Baietii stiu cum sa obtina ceea ce vor, nu te lasa "vrajita"de ei. Daca iti incepi viata sexuala la varsta asta frageda e posibil sa iti fortezi organismul si asta iti va dauna mai tarziu.Gandestete ca aparatul tau genital nu e dezvoltat complet si ii mai trebuie timp, nu e pregatit pentru asa ceva.Nu te grabi sa iti incepi viata sexuala ca mai tarziu sarputea sa iti para rau. Daca ti-o incepi cu o persoana nepotrivita dupa ce te desparti de el o sa vorbeasca urat de tine, asa sunt baietii din ziua de azi, crede-ma ca am un frate mai mare si stiu chestii din asteawinking. Daca o faci cu prietenul tau si te vei desparti de el si urmatorul va vrea si nu vei mai avea ce sa spuiwinking. Incepeti viata sexuala mai tarizu cu o persoana potrivita. Daca celelalte fete din anturajul tau si-au inceput-o asta nu inseamna ca si u trebuie neaparat.Vei avea un avantaj fata de ele si baietii te vor trata cu mai mult respect decat ai credewinking.
Succes si te pupaceskiss

12 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu e adevărat. Poţi creşte în înălţime până la vârsta de 18 ani. Mai poţi creşte în înălţime dar încearcă să faci ceva sport care să te ajute, e vară, e cald înotul e numai bun. Poţi încerca şi ceva volei! Te va ajuta! Baftă!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Cresterea in inaltime nu are a face cu viata sexuala.De asta se ocupa ereditate.Si tinand seama ca deja ai intrecut-o pe mama in inaltime, este posibil sa nu mai cresti.In schimb, inceperea atat de devreme a vietii sexuale are alte repercusiuni asupra sanatatii tale.Cancerul de col uterin este una din ele. Apoi sarcini nedorite, boli cu transmitere sexuala, HIV, SIDA, VPH...etc.Asteapta sa mai cresti ca se se dezvolte si aparatul genital complet!

| Derye a răspuns:

Posibil sa nu mai cresti prea mult, oricum, si nu viata sexuala nu are nici o treaba cu dezvoltatea.

| Ioana2518 a răspuns:

Da:*. nu iti fa probleme din astea...

| Yaguar a răspuns:

Aici adug spusele unui doctor in medicina :,, 2 cele mai principale cauze ce tin de inaltime sunt prima genele mostenite de la parinti. Si a 2 cauza este daca incepi prea devreme aceasta viata sexuala. Si daca de la parinti ai gene sa te inalti sa spunem 1m 83 si daca o fata avind 1m 61 incepe aceasta viata la o virsta frageda ea nu va mai ajunge la 1, 83 dar va ramine cam tot acolo unde si a fost chind petru prima data a inceput sa practice... poate se va mai inalta putin cu chitiva centimetri. Iar baiatul daca trebuie sa creasca 1, 83 si la moment are inaltimea 1, 61 va ajunge doar undeva pe la 1m 72. Sunt si cazuri de exceptie dar sunt foarte rare, acestea sunt patologii ca exemplu gigantismul. Iar oamenii sanatosi sunt influentati asa cum vam mentionat." Sexul stopeaza cresterea.

| JustMe a răspuns:

Viata sexuala nu are legatura cu cresterea in inaltime. De crescut e posibil sa mai cresti un pic, dar avand in vedereca si parintii tai sunt mai mici de inaltime iar pe mama ta deja ai depasit'o nu cred ca o sa mai cresti foarte mult.

| Dobitoc a răspuns:

Nu cred ca e adevarat.

| s.m. a răspuns:

O sa mai cresti, da de ce nu mai stai tu vreo doi anisori fara sa faci tu sex? te mananca asa de tare acolo jos?

ai toata viata inainte, stai linistita oh go on

| mira_5804 a răspuns:

Fetele cresc pina 17 ani daca nu ma greesesc.asa ca stai linistita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e adevarat, dar la cat de credula pari mai bine astepti sa mai cresti pana ti-o incepi, din varii motive

| luigi a răspuns:

Nui adevarat e doar o fantezie

| marytody a răspuns:

:-)