Răspunsul tău aici ...Foloseste un vibrator si vezi daca este adevarat sau fals.
De ce nu experimentezi singur?
Că doar telefon ai și tu. Pune-l pe vibrații, pune-l în locul potrivit și privește-te în oglindă să vezi dacă începi să zâmbești.
Incearca sa vezi daca e adevarat sau nu. Posibil sa ti placa si sa resimti placere.
Nu toti care beau bauturi alcoolice sunt alcoolici. Nici macar betivi.
Este diferit de la persoana la persoana. Unor baieti - barbati, le place sa le fie introdus sau sa-si bage ceva in fund - chiar si cand fac sex cu o femeie - altora nu. Unii simt placere, altii nu cand li se baga ceva in fund. Cred ca Distrus83 are dreptate. Cine a studiat scara de hetero-homosexualitate a lui Kinsey isi da seama de ce: majoritatea oamenilor au diferite trasaturi homosexuale, altii chiar inclinatii mai mari sau mai mici spre homosexualitate. Are dreptate si RAY. Dar sunt si persoane - in special gay - care ejaculeaza fara alta actiune asupra penisului, atunci cand li se face sex anal. Sunt si femei care au orgasm la sex anal.
Da este adevarat produce placere si vibratorul introdus in anus si atunci cand esti penetrat anal.Eu ejaculez fara sa imi ating penisul indiferent daca sunt penetrat anal, sau folosesc un vibratoe, Se gasesc vibratoare special pentru barbati.
Popescu1Andrei2 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: