Eu nici pe net nu pot vorbi cu ele. Îmi iau block instant
Pai eu incep sa vorbesc pe aplicatii din alea de vorbit cu străinii si pe Facebook nu am poze cu mine. dupa ce vorbesc destul cu ele le mai trimit poze cu mine..si am vorbit destul de mult cu unele dar nu o iesit nimic. plus ca in poze ies naspa, mi se citeste timiditatea pe fata si nici nu-s mare frumusete si nu tine mult.
Nu avem ce face, in ziua de azi toata lumea pune pret doar pe aspesct. frumusețea e trecătoare contează mai mult ce ai in cap si personalitatea.
Desi pana acum trei ani in urma am fost un baiat foarte frumos dar din cauza ca sunt exagerat de timid nu m-a ajutat cu nimic..doar ma mai salutau fete pe strada si mai flirtau, cu asta m-am ales.iar dupa am intrat in depresie si am avut si alte probleme care au durat vreo trei ani si toate astea au lasat urme pe fata mea si peste tot am devenit un baiat urat..nu mai sunt nici 30% ce eram o data si chestia asta m-a bagat si mai tare in depresie..si asta-i viata unii au noroc altii nu
Tu macar ai fost frumos la viata ta. Eu m-am nascut urat si urat am ramas
Ce folos ca am fost frumos daca nu m-a ajutat sa realizez nimic pana acum..imi placea doar sa ma admir in oglinda ca asta fac toate persoanele care arata bine..si acum ca nu mai sunt ma simt si mai rau
Taci dreacului din gura... mama cand va aud imi vine sa o iau razna
Salut
Nui adevărat, cine ți-a spus asta?
Îl știu pe unu care si-a gasit jumătatea la 28 de ani, nu te lua după gura lumi ce spune, fiecare persoană își găsește iubită sau jumătate la momentul potrivit, când te aștepți mai puțin.
Numai că uni o găsesc mai rapid, iari uni o găsesc mai târziu.
Toate la timpul lor.
Alex2929328 întreabă: