| revelatia2003 a întrebat:

E adevarat ca daca nu te "culci" cu partenerul/a pentru multa vreme (sau deloc), apar probleme la nivel hormonal, mai ales la nivel psihic? Oare doar la femei se manifesta aceasta problema, sau si la barbati? Sau, cu alte cuvinte, absenta oricarei activitati sexuale dintre parteneri duce la nebunie, de aici ajungandu-se la divort? Activitatea sexuala influenteaza numai sanatatea psihica, sau si pe cea fizica? As dori un raspuns sincer si cat se poate de concret, fara ironii sau injuraturi, pentru care voi oferi funda!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu,nu e adevarat.
Exista persoane care sunt influentate negativ de lipsa sexului(si,de fapt cine nu ar fi),dar de aici,pana la nebunie e cale lunga!
Ceea ce intrebi tu, poate fi un caz izolat, depinde de caracterul si felul de a fi al fiecaruia.Este sigur ca,daca ceea ce ai postat s-a intamplat, persoana in cauza avea probleme psihice mari cu mult inainte sa intervina lipsa sexului.
Vreau sa spun ca sunt cazuri extrem de rare, alta sunt hormonii si alta celulele nervoase.
Sper ca ai inteles.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Din cate stiu era o pereche sot si sotie care s-au casatorit si dupa cativa ani de matrimoniu fara sa mentina relatii sexuale au decis sa o faca si au murit in act, cauza a fost stop cardiorespirator. Asta nu vrea sa zica ca daca nu faci sex innebunesti dar daca nu mentii relatii sexuale pe o perioada indelungata si o faci dupa cativa ani risti sa mori asa cum au patit acel cuplu.

| Lisa01 a răspuns:

Eu nu cred ca hormonii nostri pot sa ne induca o stare psihica de nebunie...ar fi culmea pentru ca in cazu asta ar trebui sa vezi o gramada de oameni nebuni pe strada.Parerea mea e ca e sanatos sa ai o viata sexuala echilibrata insa lipsa acesteia nu te face sa te strici de cap ci sa iti umble hormonii prin toate partilewinking