| Andrei1099 a întrebat:

E adevarat ca daca vrei sa seduci o femeie trebuie sa fii cu tupeu? adica sa nu te balbai, sa nu te rogi de ea, sa nu faci tot ce spune etc.

Răspuns Câştigător
| AlexanderAdrian a răspuns:

Sunt tot felul de femei. Daca ai prea mult tupeu, unele s-ar putea sa renunte fiindca vor unul pe care vor sa-l conduca ele cum vor.

Pe de alta parte ar fi bine in general sa nu te balbai desi pe unele stangacia le poate atrage considerand-o ceva tare dragut de genul "vai ce dragut, se fastaceste cand ma vede si se balbaie ca tontul, nu-i asa ca-i simpatic?" iar de rugat de ea eu cred ca nu trebuie sa te rogi niciodata.

10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Tre' sa arati ca ai coloana, ca nu esti o nevertebrata.

| condemnedAntagonist a răspuns:

Fiecare vă puteţi apăra priorităţile, dar nu strică ceva bun simţ, din când în când.

| Danysan a răspuns:

Trebuie sa dai dovada ca esti un om cu capu pe umeri -Tu trebuie sa pui piecoru in prag si nu ea laughing). Daca esti mai retras si nesigur pe tine multe o sa te ea de prost -asa ca mai bine e sa fi tare :-p!

| hhhapciuuu a răspuns:

Nu. fi tu insuti si pana la urma de va iubi o fata care te place exact pentru ceea ce esti. daca te casatoresti, peste ani, o sa te prefaci in fiecare zi? nu!

| w0nderboy a răspuns:

Nu, daca vrei sa seduci o femeie trebuie sa te pisi pe tine la prima intalnire.

| justHISgirl a răspuns:

Voi vorbi de mine
imi place atunci cand baiatul este cu initiativa, e curajos, ia totul in mainele lui, e sigur pe sine
pentru mine este una dintre cele mai importante calitati

| Danysan a răspuns (pentru justHISgirl):

Esti fata perfecta cand ne intalnim -categoric ne portivim laughing).

| justHISgirl a răspuns (pentru Danysan):

Esti sigur de asta?

| Danysan a răspuns (pentru justHISgirl):

Daca esti baiat ma retag :-p!-Oricum daca arati ca in poza felictari -esti mare happy.

| justHISgirl a răspuns (pentru Danysan):

Da sunt eu in poza.ms)))
tu cine esti? daca arati ca in poza, e cam straniu big grinD