Sunt tot felul de femei. Daca ai prea mult tupeu, unele s-ar putea sa renunte fiindca vor unul pe care vor sa-l conduca ele cum vor.
Pe de alta parte ar fi bine in general sa nu te balbai desi pe unele stangacia le poate atrage considerand-o ceva tare dragut de genul "vai ce dragut, se fastaceste cand ma vede si se balbaie ca tontul, nu-i asa ca-i simpatic?" iar de rugat de ea eu cred ca nu trebuie sa te rogi niciodata.
Fiecare vă puteţi apăra priorităţile, dar nu strică ceva bun simţ, din când în când.
Trebuie sa dai dovada ca esti un om cu capu pe umeri -Tu trebuie sa pui piecoru in prag si nu ea ). Daca esti mai retras si nesigur pe tine multe o sa te ea de prost -asa ca mai bine e sa fi tare :-p!
Nu. fi tu insuti si pana la urma de va iubi o fata care te place exact pentru ceea ce esti. daca te casatoresti, peste ani, o sa te prefaci in fiecare zi? nu!
Nu, daca vrei sa seduci o femeie trebuie sa te pisi pe tine la prima intalnire.
Voi vorbi de mine
imi place atunci cand baiatul este cu initiativa, e curajos, ia totul in mainele lui, e sigur pe sine
pentru mine este una dintre cele mai importante calitati
Esti fata perfecta cand ne intalnim -categoric ne portivim ).
Esti sigur de asta?
Daca esti baiat ma retag :-p!-Oricum daca arati ca in poza felictari -esti mare .
Da sunt eu in poza.ms)))
tu cine esti? daca arati ca in poza, e cam straniu D