Nu, asta tine de alimentatie nu de viata sexuala, cosuri ai in momentul in care consumi mult zahar, ulei, paine, patiserie, prajeli, toate aceste grasimi care creeaza inflamatii in corp, acele inflamatii iesind la suprafata prin aceste cosuri, am fost plin pe fata, spate, umeri, dupa ce am renuntat la ce am mentionat mai sus au disparut total, se vede din poza de profil, iti recomand sa faci la fel, plus gheata care e un tratament minune pentru fata.
Acneea nu este doar pe fond hormonal, este și pe fond infecțios, alimentar etc
Adică sunt cazuri in care poate ai deficit de zinc (mineralul care ajuta pielea sa fie ok) așa că poți face sex cat vrei.
Sau poate ai probleme cu flora intestinala, ai nevoie sa iei probiotice.
Apropo, nici cremele nu ajuta foarte mult daca ai acnee din alte motive decât hormonale.
Pentru că ele poate îți vor usca câteva coșuri însă ele vor apărea înapoi.
Mai bine mergi la un dermatolog sau fă tu cercetări și vezi exact ce fel de acnee ai și cam care ar fi tratamentul.
Bafta!
Nu, aparitia cosurilor tine atat de alimentatie, hormoni cat si de mostenirea genetica. Cunosc persoane care au cosuri pe fata si la 40 de ani si au familie acasa, deci nu se poate spune ca mai sunt niste persoane virgine .