anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevarat ca dupa revolutia din 89 femeile au inceput sa se manifeste mai zgomotos cand fac sex? Si inainte gemeau mai incetisor? Am auzit des parerea asta, exista aici oameni de 50+ care pot sa emita o parere despre asta? Voi ce ziceti?

46 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Inainte le auzea Partidu.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

In filmul cel mai iubit dintre pamanteni alea totusi urlau...

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Filmul nu corespunde cu realitatea.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

O întrebare excelenta

| anonim_4396 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Multumesc, imi raspunzi? ))

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru anonim_4396):

Da frate scuza-ma dar m-am terminat la comentariul anonimului și m-am lăsat dus de val. În privința întrebării da sunt de acord. Din păcate femeile nu gemeau pe vremea lui împușcatu' de frica și erau considerate sluga cratiței. Din fericire vremurile s-au schimbat dar din păcate mentalitatea anumitor bărbați nu

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Nu. Am cunoscut o buzoiancă prin '87 de n-au dormit vecinii în noaptea aia

| 199onur7 a răspuns (pentru mihai69):

Ihaaa laughing)))) nebunilor laughing))))

| anonim_4396 explică (pentru mihai69):

Nascuta in 87 sau ati facut sex in 87?

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Născută era din 69. Un an bun, se pare...

| Fatamuntilor a răspuns:

Acum 2 ore | anonim3215 a răspuns:
Îți explic eu cum e cu URLATUL la femei când fac sex cu penis de aproape 20 cm lungime și gros de 5 cm.

O femeie când face sex și face și 4 - 5 orgasme doar geme de plăcere și obosește după fiecare orgasm.

Bărbatul face sex încet cu ea, adică nu dă tare și nu bagă tot penisul și femeia REGLEAZĂ din bazin și din picioare poziția ca să nu intre penisul prea mult.

După fiecare orgasm femeia strânge din picioare și bărbatul reduce ritmul ca ea să se odihnească cam 1 - 2 minute.

Desface larg picioarele și continuă sexul până face un nou orgasm și se relaxează după orgasmul 2 cum s-a relaxat după orgasmul 1.

Ăsta e sexul făcut frumos, plăcut și în liniște între un soț și o soție care se iubesc mult.

Acum să îți spun de sexul tot de bărbatul ăsta cu o altă femeie care RAGE de disperare când face sex cu el.

Femeia VREA EA sex foarte tare și dur și începe sexul în poziția capră DOAR ea care se ÎMPINGE în penis cât VREA EA fără ca bărbatul să se miște.

După ce ea se ÎMPINGE TARE în penis acum bărbatul începe să se miște și el și o ȚINE bine pe femeie.

Femeia URLĂ sau RAGE sau HORCĂIE de disperare DAR așa vrea ea.

Când NU mai rezistă SARE în față și stă liniștită cu bărbatul lângă ea.

Mai fac sex încet și așa se termină partida de sex.

Deci - așa URLĂ real o femeie când face sex și NU cum auzi că joacă teatru alea care țipă.
;;
TREBUIE sa MULTUMIM ilustrului utilizator anonimull care da detalii atat de picante, unde majolitatea sunt adolescenti si chiar copilasi. BRAVOOO aveti de unde invata

| mihai69 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

N-ai cu cine...

| Hammurabi a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Se zice că bărbații se trag din satiri.
Iar unii nu s-au tras suficient... laughing

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Hammurabi):

Tipul si-a abandonat contul vechi unde a fost avertiat.
Si-a facut cont unde poate sa dea mai mult de 5 raspunsuri.
Nu poate sa ma ignore de 2 ori. Poate pe tine si sa dea vina pe mine cum a facut pe celalalt controlling on the floor

| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Tu esti ala super experimentat sau cel putin asa afimri, ce parere ai despre problematica acestei intrebari

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Iti multumesc printr-o plecăciune în genunchi și permite-mi sa toastez un pahar de Șampanie în cinstea ta pentru ca ai dat copy/paste la răspunsul absolut impecabil și ireproșabil al utilizatorului anonim, în fata căruia de asemenea vreau sa fac o plecăciune și sa ingenunchiez și sa admir imaginația SA

| Fatamuntilor a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Iti multumesc de plecaciune. Sampania poate sa mai astepte.
Eram ironica la adresa acestui utilizator!
Sory!

| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Astept si opinia ta legate de intrebarea mea!

| anonim3247 a răspuns:

Femeile nu țipă când fac sex normal.

| anonim_4396 explică (pentru anonim3247):

Esti nebun frt la cum povestesti

Ce inseamna Horcaie? Cum adica? E porc mistret?

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim_4396):

Femeile joacă teatru când țipă în timpul sexului.

Jos pălăria. Ai descris o seară perfectă de dragoste cu soția.

PS: Sper că va învața ceva și cel căruia îi este atribuit mesajul.

| Negoiu a răspuns:

După '89 femeile au făcut un mare pas înapoi în ce privește demnitatea (părerea mea), sex de la primele întâlniri, sex oral, etc. Deși nu mă consider un misogin am încetat să mai sărut vreo fată pe gură (la Reuniunile ce le mai organizam), fiind foarte "scârbos" mă gândeam ce fac unele cu prietenul sau soțul și eu să le sărut, mai bine lipsă!
Nu se manifestă mai zgomotos (am vârsta necesară ca să emit o părere), dar sunt mai ușor "de dus în pat" nu le mai e teamă de sarcini nedorite, BTS, etc. iarăși părerea mea.

| DonEnnioSalieri a răspuns:

Nu am prins perioada aia dar stiu ca pana atunci se facea sex cu lacat la gura acum femeile si barbatii s au emancipat dau frau liber emotiilor se exteriorizeaza gemand cand pune femeie in 4 labe

| Carbit9669 a răspuns:

Normal bro ca inainte aveau peretii urechi si mna intelegi tu acum geme de la tirgoviste si se aude la Arad

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Carbit9669):

Excelent răspuns nota 10 plus