Depinde de amindoi si nu-i neaparat sa tina o vesnicie.Depinde de placerea pe care o dezvolta pentru satisfactia ambilor parteneri. E o impresie gresitra durata pentru ca unii parteneri pot obtine o placere enorma si numai intr-un sfert de ora.De ce sa mintim pentru ceva care ni s-a intimplat fiecaruia? De cite ori voi fetele nu v-ati simtit chinuite pur si simplu doar pentru ca partenerul nu-si putea da drumul si dintr-un instinct de mascul inchipuit feroce nu va simtea de nici o culoare si nici nu stia ca indepartarea orgasmului la el isi avea cauza in cea ce simtea-ti voi?
Intr-o partida de sex conteaza in mare parte prestatia partenerului, zic eu cam 60 %, restul ii apartine ei.
Nu.Depinde si de ea in sensul ca atunci cand vrei sa o satisfaci "muncesti" mai mult iar daca e genul care nu te indeamna la asa ceva ai nevoie de foarte putin timp pentru a ejacula (a nu se confunda cu orgasmul, pot fi simultane dar nu neaparat. Exista ejaculare fara orgasm si orgasm fara ejaculare). De obicei depinde de barbat, de cat e in stare si cat vrea sa se controleze.
Poate dura foarte putin si daca el e nesigur si femeia excitanta iar el, in loc sa isi revina si sa se concentreze, isi baga in cap ca nu poate si repeta la nesfarsit aceleasi greseli.(la fel faceam si eu in tinerete )
Exista insa si varianta inversa, o femeie care stie ce face si mai ales face cu placere poate sa te faca sa "rezisti" ore intregi dupa numai cateva zile cu ea.Si o sa poti numai cu ea, cu alta nu.
Depinde de amandoi ca pana la urma amandoi sunteti implicati, daca e vorba de o relatie stabila in care parteneri isi cunosc unul celuilalt dorintele atunci e clar ca depinde de amandoi. Daca e o relatie pasagera, depinde de implicarea fiecaruia.
Daniela, o partida de sex depinde de amandoi. Comunicarea intr-o relatie este cheia tuturor problemelor, atata timp cat va cunoasteti si comunicati viata sexuala se imbunatateste si ea odata cu viata voastra sentimentala.
Intr-o partida de sex, cred eu, el are o implicare de 60% si ea de 40%. Asa ca el este cel de care depinde totul, zic eu.
Barbatul face treaba 'grea' ca sa zic asa deci de el depinde cu siguranta durata!
Cu cât depinde mai în egală măsură de amândoi cu atât este mai bine pentru plăcerea colectivă.
Totuşi, pentru primele încercări, depinde mai mult de cel care are mai multă experienţă.
Dacă experienţa este zero la amândoi, atunci depinde mai mult de el.