| pokemondoll a întrebat:

E adevarat ca fetele chiar simt cand un baiat o place?hee heefunda

Răspuns Câştigător
| Zumbalaarebeca a răspuns:

Da dar nu intodeauna ceea ce simti este si real uneori avem impresia ca o anumita pers ne place dar nu e chiar asa. unele gesturi pot fi interpretate gresit.desi se spune ca fetele au un fel de al 6 simthappy

10 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu.nu ai cum sa simti, dar iti dai seama.cum a spus si Tanya, e comportamentul acela tipic copilaresc.

| Razvan a răspuns:

Depinde de procentajul de intuitie feminina. Unele sunt prea mici ca sa li se formeze aceasta calitate, implicit nu au experienta altele din contra au luat de atatea ori teapa ca nu mai stiu sa recunoasca un baiat bun cand il au in fata si ii baga pe toti in aceeasi oala

| TąNyą a răspuns:

Îşi dau seama. laughing pentru că vă comportaţi ca nişte copi tongue câteodată.

T.

| nicol20 a răspuns:

Depinde cat de inteligenta este fata eu de exemplu simt cand un baiat ma place asta datorita si cu ajutorul baiatului respectiv.Bafta

| a răspuns:

Ele nu simt, isi dau seama dupa comportament si dupa anumite gesturi.

| BUFU_7128 a răspuns:

Wow...nu simt, poate sa imi placa d o fata si sa fiu indiferent, dar faza e ca daca ne placetongue. ii aratam, adica, la clasele mai mici, ne luam d ele, la alea mai mari, le luam in brate chestii din asteatonguele scoatem la un suc, nimeni nu poate sti ce simte persoana de langatongue

| Fn1613 a răspuns:

Da. eu una, daa!

| Fan7a a răspuns:

Depinde de comportament

| God_1675 a răspuns:

OOO da... fetele au puteri supranaturale...sunt mutante o_O

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logic. dar nu sunt nici ele ft sigure.isi dau seama ca va comportati ca niste mamaligi in preajma lortongue. incercati sa le tachinati, sa le atigeti...chestii de nesimtititongue