Nu clar, e tocmai invers, astea din oras sunt mai deschise la minte pe cand alea din sat se duc direct in cucuruz)
Depinde de genetica, mediu, societate, personalitatea acelei persoane, acuma noi baieti suntem si ipocriti daca fata e cuminte nu tio trage cu noi e curva daca tio trage cu toti dar cu noi nu tot curva e, m-amsaturat de sfinti ipocriti, indiferent de sex suntem la fel, indiferent de sex ne comportam ca niste animale emotionale dar cu personalitati diferite, fetele cuminti se incurca cu cativa baieti care isi bate joc de ele badboys de ei vb, daca fata face sex nu e cuminte? dar baiatul e sfant? sexul e o nevoie umana nu esti imoral daca faci sex ganditi si rational
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar in general, la tara le gasesti pe alea imbracate kitch-uros, cu suncile pe afara, care se ard dupa 200 de 'anjeli', si dupa aia te mai intreaba o data cum te cheama.
La oras, poate nu-s mai cuminti, dar ca 'nuci', nu se 'sparg' la fel de usor.
Vorba era "fetele sunt ca nucile - cresc la tara si se sparg la oras", pentru ca multe fete sunt cuminti acasa, in satucul natal, iar cand scapa la facultate sau 'job', si stau singure in chirie, se apuca de aventuri.
Eu am intalnit mai mult fete serioase de la oras, decat de la sat, dar totusi n-am 'preferinte', astept sa cunosc persoana.
Nu conteaza de unde vine fata, are aceeasi structura in ea care o defineste. Fata este cea mai neinteleasa fiinta, dar refuz sa cred ca toate-s la fel!
SA inteleg ca trierea nu mai are loc. E ceva, ti-ai pastrat traditia de la inceput!
Da, fetele din sat sunt mai cuminti si mai serioase... Asta pana-si fac primul iubit, dupa le dau clasa si alora din oras.
Cat despre vorba aia, nu stiu, nu am auzit-o pana acum, dar ma gandesc ca se refera ca tot se gaseste cineva sa le "sparga"...
Da cumminti si serioase, pana cand dau de bani si de alte lucruri pe care nu le-au avut la tara ne-avand posibilitati,.
Fetele de la sat sunt mai prapadite deoarece cand vine vorba de fumat sex si alcool au unde sa se ascunda de ochii lumii
Eu sunt de parere ca nu conteaza ca esti de la orasi sau de la sat conteaza parintii cum te-au crescut si educatia crede-ma multe fete de la orasi care isi doresc iubit care sa le inteleaga eu nu prea sunt norocos inca incerc sa gasesc pe cineva
beausingurlamasamea întreabă: