Bună,
Băieții au orgasm de fiecare dată când termină. La fete e puțin mai greu întrucât un orgasm necesită multă stimulare.
De cele mai multe ori,la inceputul vietii sexuale,orgasmul e inexistent,este foarte rar pentru o neinitiata sa ajunga la orgasm,exista din nefericire si femei care traiesc o viata fara sa stie ce inseamna orgasmul,fara sa treaca nici macar printr-unul.
Barbatii sunt obsedati de dimensiuni si femeile de obtinerea orgasmului,lucrul asta e insinuat si cuprins in expresia "nu trebuie sa fie mare,trebuie sa stii s-o folosesti".
Dorinta nu are nevoie de motiv,apare,se consuma,dar satisfactia ramane.
Un barbat,vrand nevrand,ajunge la orgasm,dar femeia are nevoie de multe ca sa-si traiasca primul orgasm.
Odata descoperit "secretul",va sti sa il foloseasca foarte bine,poti considera ca-l obtine mai usor decat barbatul,dar nu trebuie sa uiti ca in afacerea asta sunt intotdeauna doi,interactioneaza,se muleaza unul pe reactiile celuilalt si,impreuna,ajung la un final fericit!
Sa trecem sub tacere cazurile in care femeile mimeaza orgasmul,dar,da,sunt foarte multe dati cand femeile nu obtin orgasm...
Orgasmul feminin e o lunga disputa,o conversatie fara sfarsit si o mare necunoscuta pentru multi,cert este ca exista.
O perfecta cunoastere a propriului organism,un partener tandru si rabdator,lipsit de graba,atent la semnalele emise de trupul iubitei,nu va lasa nici o femeie nemultumita si orgasmul ei va incununa eforturile lui.
Vei vedea de multe ori fete care abia si-au inceput viata sexuala,intreband infuriate si indignate "de ce nu pot sa ajung la orgasm".
Explicatia e simpla,din lipsa de experienta,dintr-o insuficienta cunoastere a propriului trup,din graba,din teama de sarcina, din nesiguranta, din lipsa de concentrare, din foarte multe motive.
Incheind, da, fetele obtin orgasm mai greu decat baietii, iar cazurile in care o fata nu are orgasm sunt nenumarate, un contact sexual nu duce obligatoriu la orgasm feminin.
Depinde de fata, prietena mea a ejaculat de 4 ori pana sa termin eu (~40 minute). De orgasme nu stiu ca nu le-am numarat, dar tremura cand are orgasm fara ejaculare.
De cele mai multe ori, bărbaţii şi femeile au orgasme în momente diferite. Aşa, poţi simţi mai intens orgasmul partenerului. Spre deosebire de majoritatea bărbaţilor, femeile pot ajunge de mai multe ori consecutiv la orgasm. Sper ca ti-am fost de ajutor.Te pup!
BlueArrow întreabă: