anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevarat ca fetele se ingrasa dupa inceperea vietii sexuale?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut.

Am un site care te-ar putea ajuta foarte mult
http://www.prezervativ.ro/diverse/transformari_viata_sexuala.php

sper ca te-am ajutat

Sanatate.

Bybye

15 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu e regula generala.

| Artemiss a răspuns:

Nu.As zice ca slabesc nu ca se ingrasahappy

| Encore a răspuns:

Io cred ca te maturizeaza un pic si in orice caz nu te ingrasa.

| M.J. a răspuns:

Nu stiu daca e o coincidenta a varstei sau nu, dar mi-imi nceput viata sexuala la 18ani fara 2luni...de atunci m-am latit in solduri si cam asta este shimbarea.nu stiu cine"este de vina"pentru asta, varsta sau inceperea vietii sexuale

| Broadband a răspuns:

Da frate asa e stiu pe cineva ce a dat de comoara laughing si s-a facut ditamai balena

| Misterious a răspuns:

Este exact opusul, dat fiind faptul ca arzi ceva calorii in timpul actului sexual parca 18 cal per sarut si in timpul unei partide reusite de sex putem arde 3-400 de calorii. Adica echivalentul a o ora de alergat intensiv pe banda, plus inca ceva miscare! Sexul suna deja foarte bine.

| sorin a răspuns:

Da godacei scrie pe elelaughing

| Puiutz a răspuns:

Buna :*. nustraight face. nu am mai auzit astathinking eu una nu cred laughing)... stai linistita:d. ba chiar e cum zice cucuveaua. se ard niste calorii happy.
te pup:*

| kitty_8919 a răspuns:

Nu din contra eu am slabitbig grin

| funnymantm a răspuns:

Fals cat cara trenu. Da nu stiai ca noua cura de slabire e sexu? laughing vai sadele mele laughing

| daria_5097 a răspuns:

Depinde de organism eu am slabit, altele s au ingrasat, iar la altele nici una nici alta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaa, se fac niste mici balene.ai grija, sa ramai fata mare daca vrei sa ai corp de invidiat. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te lua dupa ce zice lumea... o persoana de sex feminin se poate ingrasa doar daca o face neprotejat si foloseste pastile pentru a nu ramane insarcinata...depinde foarte mult si de metabolismul pe care il ai...asa ca daca o faci protejat nu ai sanse sa te ingrasi si doar sa arzi din calorii si binenteles sa te simti BINE happy...depinde de armasarul pe care il ai...CIAO

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU E ADEVARAT! Fiecare femeie difera. Si cu siguranta sexul nu ingrasa. Altele sunt cauze pentru care se ingrasa femeile dar dau vina pe sex. Aberatii doar!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

Întrebări similare