Salut.
Am un site care te-ar putea ajuta foarte mult
http://www.prezervativ.ro/diverse/transformari_viata_sexuala.php
sper ca te-am ajutat
Sanatate.
Bybye
Nu stiu daca e o coincidenta a varstei sau nu, dar mi-imi nceput viata sexuala la 18ani fara 2luni...de atunci m-am latit in solduri si cam asta este shimbarea.nu stiu cine"este de vina"pentru asta, varsta sau inceperea vietii sexuale
Da frate asa e stiu pe cineva ce a dat de comoara si s-a facut ditamai balena
Este exact opusul, dat fiind faptul ca arzi ceva calorii in timpul actului sexual parca 18 cal per sarut si in timpul unei partide reusite de sex putem arde 3-400 de calorii. Adica echivalentul a o ora de alergat intensiv pe banda, plus inca ceva miscare! Sexul suna deja foarte bine.
Buna :*. nu. nu am mai auzit asta eu una nu cred )... stai linistita:d. ba chiar e cum zice cucuveaua. se ard niste calorii .
te pup:*
Fals cat cara trenu. Da nu stiai ca noua cura de slabire e sexu? vai sadele mele
Depinde de organism eu am slabit, altele s au ingrasat, iar la altele nici una nici alta
Nu te lua dupa ce zice lumea... o persoana de sex feminin se poate ingrasa doar daca o face neprotejat si foloseste pastile pentru a nu ramane insarcinata...depinde foarte mult si de metabolismul pe care il ai...asa ca daca o faci protejat nu ai sanse sa te ingrasi si doar sa arzi din calorii si binenteles sa te simti BINE ...depinde de armasarul pe care il ai...CIAO
Zozolle696 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
sonia18 întreabă: