Depinde de fiecare in parte, pe mine prima persoana cu care am facut sex ma uraste acum
Baietii daca e prima cu care a avut sex din dragoste =asta e un pleonasm, cu alea care am avut tentative da le tin mine si azi, si acum, nu consider ca sexul este ceva vital supravetuiri omului, este doar o nevoie primitiva, animalica de satisfacere pe moment a omului
Nu-i adevarat.
Daca ar uita greu, nu si-ar mai face alte relatii, multi ani dupa ce s-au departit de primul baiat, cu care au avut sau nu sex.
Dupa cum stii, multe dintre fete incheie o relatie, ca sa inceapa alta, asta aratand clar ca nu sunt afectate de o amintire din trecut.
Depinde eu i-am tras-o unei curve nu-i mai reţin nici chip, nici numele, dar era al naibi de urâtă.
Tine de personalitatea fiecaruia. La fete clar e mai delicat, pe cand la baieti, prima poate sa fie si tanti de la coltul strazii care ti-o face pe 50 de lei.
Si de ce te-ai simtit tu atacat din comentariul pe care l-am lasat eu? De ce-ar trebui sa ma refer la mine de altfel din monent ce-o pot face intr-un mod general, nearatand cu degetul spre cineva anume, ci spre o multime.
Pe cand tu m-ai atacat pe mine, de ce mai bine nu-ti vezi de treaba ta fara a trece la concluzii ca cele la care ai trecut deja?
Denigrez un grup? Hai nu mai spune.
De ce as denigra un grup atunci cand treburile astea chiar sunt reale si se intampla, iar ei probabil sunt constienti de ceea ce fac? Mai ales, de ce grupul respectiv s-ar simti denigrat? Pentru ce anume? Ca si-au inceput viata sexuala contra unei sume de bani cu o necunoscuta? E atat de normal pe cat este si anormal.
Inca o data, te-ai atacat fara rost.
In general prima experienta in orice activitate fie ea sexuala, intelectuala etc ramane in memorie mai clar decat urmatoarele. Este modul prin care creierul usureaza procesarea de informatii actionand pe baza de amintiri.