Da.as fi capabila de orice, nu neaparat sa imi apar relatia...ci pe el in general.
Nu, nu si iar nu. Zicala era ca in dragoste si in razboi totul e permis, dar nu e deloc asa. Nu as face nimic, daca ar insemna sa imi incalc principiile morale ( si am principii foarte solide ). O relatie cladita pe minciuni va fi sustinuta numai pe fundatia acelor minciuni. Cel mai bine e sa fiti cinstiti unii cu altii, iar daca asta nu da rezultatul dorit atunci macar sti ca nu traiesti in minciuna.
Nicotine si daca nu pe persoana iubita mintim si pe altcineva numai sa putem fi cu persoana iubita?
@Deutza, depinde, difera de la caz la caz, eu nu cunosc situatia ta, de ce anume sa mintiti? nu vad ce ati avea de ascuns. Dar in fine... daca tu crezi ca scopul merita cu adevarat nu e nimic rau poti spune ca ai avut circumstante atenuante. Atat doar ca mijloacele folosite pentru indplinirea scopului sa nu faca rau altcuiva, e important sa evaluezi posibilele repercusiuni.
Eu ti-as spune sa spui mai bine adevarul si eu am avut situatii la fal ca tine si am spus minciuni pentru ca sa-mi salvez relatia dar mai tirziu orice minciuna se descopera si atunci a avut problama si conflicte mai mari decit facea acel adevar. si pentru minciuna chiar am avut sa ma despartesk de el. iti zic sa spui mai bine adevarul chiar daca ii dureros decit o minciuna buna. si atunci vei fi mai mult apreciata de el deoare ce ai incredere in el si cu adevar il iubesti si daca te iubeste te va intelege 100 de procente
Draga mea! Se spune "scopul scuza mijloacele ".
Din perspectiva mea totul este permis cu conditia ca jocul sa fie corect, la baza sa avem principii, sa nu calcam in picoare increderea, onoarea, sentimentele,...
Bafta!