@meiona si anonim: da, se foloseste prezervativul chiar si la sexul oral.Asta pentru ca se pot transmite boli si in acest mod.Inforamti-va!
Daca are gustul de lamaie atat de intens incat se sterpezesc dintii, poti face si un suc din el
E adevarat ca lamaia are nivelul aciditatii destul de mare, dar de la asta si pana la ideea ca ti se "strepezesc" dintii de la un prezervativ. foarte ciudata intrebarea si raspunsurile ce le primesti vor fi cam aiurea. Nu vad nicio legatura intre cele doua
Din cate stiu eu, exista si pasta de dinti cu lamaie in compozitie...deci...
Deci, daca intrebarea e pe bune, moderatorii site-ului ar trebui sa te premieze! E cea mai tare! Nu cred ca patesc dintii nimic. Normal ar fi sa scrie pe ambalaj: Atentie, acest prezervativ strepezeste dintii de om!
DIN CATE STIU EU PREZERVATIVELE NU SE PAPA... SE FOLOSESC CU TOTU SI CU TOTU LA ALTCVA...NU ARE NICI O LEGATURA INSTRUMENTELE CU DINTII...ASTA NUMAI DACA CUMVA FACI ORAL...ALTFEL NU VAD CUM...
... ORAL CU PREZERVATIV TARE...
In primul rand prezervativul nu se mananca, daca fe folosit la sexul oral ceea ce e foarte ciudat sex oral cu prezervativ, sexul oral nu se face cu dintii, daca asa ti-a spus cineva(ceea ce nu cred)spune-i ca o invit eu la o citronada, fac cinste. felicitari cea mai tare intrebare! Pe ce lume traiti fratilor?
anonim_4396 întreabă: