| smileforme a întrebat:

E adevarat ca o virgina nu poate sa ramana insarcinata la prima ei experinta sexuala? raised eyebrows dau fundita happy

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu e adevarat, ba chiar riscul este maxim la primul contact sexual (fiindca se poate produce o ovulatie spontana).

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Nu! Poti ramane chiar foarte usor! Foloseste Prezervativul obligatoriu, sau mai abtine-te si fa doar Petting!

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu este adevarat. poti ramane insarcinata chiar daca e prima data. de aceea trebuie sa te protejezi.

| AliceHappyGirl a răspuns:

Nu este adevarat! O fata poate ramane insarcinata indiferent daca e la prima experienta sexuala, la a doua sau la mai multe. Evedent, daca nu se protejeaza. Asa ca, metoda de contraceptie care ti se potriveste cel mai bine trebuie sa iti devina "prietena" daca vrei sa ai o viata sexuala sanatoasa, fara griji.

| Rukhsandra a răspuns:

Fals... o fata poate ramane insarcinata daca baiatul si-a dat drumu in ea - chiar daca fata era virgina

| Crisstina a răspuns:

Nu e adevarat! odata ajunsi in vagin, spermatozoizii actioneaza. Nu conteaza ca esti la primul act sexual, la al doilea sau la al treilea. In orice caz, e indicat sa o faci cu prezervativ, fie ca e prima data sau nu. Daca e folosit corect, e o metoda mai sigura de contraceptie plus ca protejeaza si de bolile cu transmitere sexuala.

| Ana a răspuns:

Nu e adevarat, poate sa ramana si de prima data

| INSOLINYO a răspuns:

Da, este adevarat (asa stiu eu si am auzit la mai multi/e).

| Unique a răspuns:

Depinde de cat te protejezi! Si este fals anuntul tau tonguetonguetonguePoti ramane chiar de cand o faci prima data, daca nu ai un pic de experienta, si asta se castiga in doi.

| ZaKid a răspuns:

Poti sa ramai normal happy
Nu stiu sigur unde am vazut un caz asemanator, acolo fata a ramas dezvirginata din prima experienta happy

| emima a răspuns:

Se poate sa ramai insarcinata mai ales daca esti in perioada fertila

| mary9014 a răspuns:

Eee nulaughing

| ralucaaa123 a răspuns:

Nu este deloc adevarat. Poti ramane insarcinata si de la prima experienta sexuala daca nu exista protectie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Total fals

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E fals, fals, fals!

| coco514 a răspuns:

Buna sandriux legat de mitul cu virgina si prima experienta sexuala nu este adevarat deoarece in 30 de zile ovarele pot elimina 1-2 ovule care traiesc aprox. 48 de ore in momentul in care un baiat intretine un rapot sexual cu o fata si un spermatozoid intalneste ovulu apare copilul aparitia ovulului apare la aproximativ o saptamana dupa menstruatie se stie ca in timpul menstuatiei nu poti avea raporturi sexuale deci se poate ca si dupa menstruatie sa devi insarcinanta pentru mai multe detalii scriemi si te ajut in materie de istorie medicina si religie

| nelutzuinfernal a răspuns:

Daca nu are ciclu' nu are cumwinking

Întrebări similare