| GulDan a întrebat:

E adevarat ca oameni mai inalti au si organele genitale mai mari? Depinde asta doar de genetic sau daca esti mai dezvoltat decat parintii tai poti sa ai o mai mare?
PS:ma refer la baieti!

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Mor de nick-ul tau!
laughing
Ca sa-ti raspund, conteaza doar mostenirea genetica, nu inaltimea.
Exista destui scunzi cu dimensiuni impresionante, ca si destui inalti fara vreo lungime remarcabila...

| RAY a răspuns:

Dar de ce crezi ca conteaza asta pentru fete? daca mostenesti o avere da conteaza valoarea ei dar referitor la organee alea poate la babe dar e un inceput de afecere si asta sa si deschis plaja pentru babe fa-ti cazarea acolo

| mihai69 a răspuns:

Nu. Altfel, ar trebui să mă-mpiedic în ea, și nu e cazul. tongue

| neutrino a răspuns:

Ipoteza total falsa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, mai, dar ce curioasa mai esti.
Acum depinde si ce intelegi tu prin baieti inalti sau prin organe genitale mari.
Eu am 1, 73 si putulica nu stiu ca n-am masurat-o, dar daca ai vedea-o intuiesc ca ai zice ca-i mica.

Răspuns utilizator avertizat
| benga94 a răspuns:

Nu are treaba inaltimea cu marmea "sculei"! Pana la urma tot ce conteaza e sa ai ce face cu ea, ca daca e prea mica nu e bine, daca e mare si bleaga iar nu e bine asa cea mai buna varianta e intre eu masor cam 14cm si nu am avut probleme cu femeile, majoritatea cu care am fost, au fost multumite, sunt care mi-a marturisit ca a avut experiente cu dealde 20-22 cm si au stat in brate ca nu se ridica jucaria laughing) deci degeaba e mare si bleaga, conteaza sa fie tare sa ai ce face cu ea!