Buna.
Din pacate asa este. Oricat de mult ai iubi aceea persoana o poti uita pentru ca tu ai nevoie de ea langa tine, ai nevoie sa vorbesti cu ea fata-n fata sa o mangai sa o saruti sa o ti in brate, nu doar sa vorbiti la telefon sau pe mess.
Raspunsul e greu de dat, depinde de cei doi. O dragoste adevarata poate sa nu aiba nici o problema. Intrebarea este ' oare e adevarata?'
Da cam asa ...depinde si de relatie, de cat de mare e iubirea dar crede-ma ca cu timpul se uita si asta.
Da, pentru ca nu poti trai cu pozele si cu amintirile. vrei sa saruti persoana iubita, si iti dai seama ca nu ai cum, si e un sentiment greu ce te macina, si cu timpu, deja se duce iubirea pe apa sambetei.
Da, sunt si eu de acord, ca se uita
Daca nu te vezi cu persoana data, nu comunici, te iei cu alte lucruri, intri in contact cu alte persoane si uiti, vrei, nu vrei
C-am asa, adica eu sunt in acesta situatie eu sunt aici, iar prietenul meu in Italia m-a sunat la inceput, iar dupa aceea a uitat de mine
Va multumesc pentru raspunsuri, la fel zic si eu ca intr-adevar ochii care nu se vad se uita(o spun din propria experienta...si am avut de 2 ori experienta asta)dar am vrut sa vad si parerea voastra.Va multumesc inca o data:*
Chiar daca ne este greu sa spunem acest lucru, da e adevarat ca ochi care nu se vad se uita in cele mai dese cazuri
alexandramara întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: