| gingergirl1 a întrebat:

E adevarat ca persoanele "opuse"se atrag? Si aici ma refer la inaltime,comportament, hobby-uri s.a happy?

9 răspunsuri:
| Sheili a răspuns:

Poate fi, dar trebuie sa existe si ceva comun.

| mamammamamma a răspuns:

Da, e adevarat, eu am un prieten si ma inteleg foarte bine cu el, sintem opuse, dar ne intelegem ff bine.

| SunnyDay88 a răspuns:

Se atrag de dragul diversitatii dar nu rezista daca nu au nimic in comun.

| AndyLavy a răspuns:

Da.De obicei se atrag cand vine vorba de comportamente, insa pentru ca o relatie sa functioneze trebuie sa aiba si ceva lucruri in comun.

| sayWhaaat a răspuns:

Cu exceptia inaltimii care mi se pare o prostie, un cuplu trebuie sa aiba cam aceeasi inaltime in opinia mea, in rest, da ar merge o relatie intre persoane opuse, insa pentru a rezista, trebuie sa aiba si cateva lucruri in comun.
Eu sincer prefer o fata care sa aiba aceleasi pasiuni ca ale mele totusi.

| SimonaQs a răspuns:

Asa este deoarece au mai multe subiecte de discutie si afla unul de la celelat maimult lucreri.

Bye Byehappy

Răspuns utilizator avertizat
| Ivanovicius a răspuns:

Nu stiu de unde ai aflat asta. Nu crede tot ce citesti pe site-uri sau in ziare, horoscoape sau orice altceva. Deci, ca sa-ti raspund la intrebare, NU e adevarat. Nu conteaza hobby-urile si restul, daca iti place de cineva, iti place fara sa-ti pese ca e criminal in serie. Sentimentele isi fac aparitia fara sa mai tina cont de restul.

| ayo8207 a răspuns:

Studiile au aratat contrariul. Suntem atrasi de persoane apropiate ca aspect, mai ales trasaturi faciale, comportament, stare financiara(instinctiv, nicio fata nu o sa stea cu un tip foarte sarac, dar care se compatimeste in situatia lui) etc. Ca mai sunt exceptii e partea a doua.