Da, e adevarat, eu am un prieten si ma inteleg foarte bine cu el, sintem opuse, dar ne intelegem ff bine.
Da.De obicei se atrag cand vine vorba de comportamente, insa pentru ca o relatie sa functioneze trebuie sa aiba si ceva lucruri in comun.
Cu exceptia inaltimii care mi se pare o prostie, un cuplu trebuie sa aiba cam aceeasi inaltime in opinia mea, in rest, da ar merge o relatie intre persoane opuse, insa pentru a rezista, trebuie sa aiba si cateva lucruri in comun.
Eu sincer prefer o fata care sa aiba aceleasi pasiuni ca ale mele totusi.
Asa este deoarece au mai multe subiecte de discutie si afla unul de la celelat maimult lucreri.
Bye Bye
Nu stiu de unde ai aflat asta. Nu crede tot ce citesti pe site-uri sau in ziare, horoscoape sau orice altceva. Deci, ca sa-ti raspund la intrebare, NU e adevarat. Nu conteaza hobby-urile si restul, daca iti place de cineva, iti place fara sa-ti pese ca e criminal in serie. Sentimentele isi fac aparitia fara sa mai tina cont de restul.
Studiile au aratat contrariul. Suntem atrasi de persoane apropiate ca aspect, mai ales trasaturi faciale, comportament, stare financiara(instinctiv, nicio fata nu o sa stea cu un tip foarte sarac, dar care se compatimeste in situatia lui) etc. Ca mai sunt exceptii e partea a doua.