Bună.
Prima iubire nu se uită chiar dacă sunt guri care spun că au uitat-o, total fals. Dacă apare la orizont o altă iubire aceea va fi mai profundă, mai matură, mai mult sentiment.
Pa, pa.
Eu am uuitat prima dragoste pentru ca a durat o luna ei dar daca e vb de un an nu stiu
Da, este adevarat, ca prima dragoste nu se uita niciodata, eu am simtit-o p pielea mea, si din fericire nici el nu m-a uitat, chiar daca eu nu am fost prima lui dragoste
Depinde, eu zic ca dragostea e relativa si poti iubi de mai multe ori in diferite feluri, cat despre prima dragoste, nu se uita in sensul ca iti mai amintesti cateodata de acea persoana, dar atat, conteaza si cat timp a trecut de cand nu mai sunteti impreuna... timpul le rezolva pe toate intr-un final!
Uhm.
Da.prima dragoste nu se uita atat de usor.
La mine au trecut cateva luni si actualmente am pe altcineva, dar crede-ma ca l-am uitat foarte greu...
E nasol ...si suferi mult.Chiar daca o areti sau daca nu o areti.
In final iti vei gasi pe altcineva si vei vedea ca il vei uita. Dar pana atunci, vei suferi putin. daca l-ai iubit mult
Stii...prima mea dragoste nu o voi uita niciodata orice ar fi. A fost ceva mult prea special pentru a fi uitat.Chiar daca s-a terminat imi aduc adesea aminte de tot ce a fost frumos. Pur si simplu nu vreau sa uit acele clipe si tot ce a fost.Nu pot si nu vreau. A fost ceva reciproc, dar din cauze ce nu tin de noi s-a terminat. A fost totul frumos, de vis.Never forget it:X
Bai gicule, si acum ma mai gandesc o data pe zi cam asa la cat de frumos a fost, sincer si asta a fost acum 7 ani
anonim_4396 întreabă:
RayKzor51 întreabă: