Din punctul meu de vedere, da. Desi se spune ca de fiecare data cand te indragostesti te simti de parca ar fi prima oara...
Prima dragoste platonica nu se uita niciodata si ultima.
Atat!
Restul sunt chestii trecatoare, care lasa doar o amintire.
Nu este adevarat, totul depinde daca asta a fost dragoste, pentru ca o dragoste poate fi adevarata de cind esti mai matur, cind ai capacitatea sa fii liber in exprimare etc.
Indiferent cati ani au trecut, indiferent de cum s-a terminat, indiferent de amintirile lasate, placute sau neplacute, indiferent cate iubiri ai mai trait dupa aceea, prima dragostea nu se uita niciodata! crede-ma, ca stiu ce spun!
Iti zic din proprie experienta!
Prima dragoste e prima dragoste!
Mereu o sa compari primul baiat iubit cu ceilalti si nu o sa scapi de amintirea asta toata viata!
Primu meu pr am stat 9 luni.il iubeam enorm mi-am gasit acum pe altu si l-am uitat pe fost.deci eu am uitat prima dragoste
Prea adevarat. Exista o singura "prima dragoste", care este cea mai patimasa si mai intensa. si ce frumos ar fi sa fie prima si singura . Dar mai pune cineva pret pe sentimente?
Ba da o vei uita atunci cand nu vei mai fi pe aceste meleaguri!(adica cabd vei muri). Dar pana atunci nu vei uita acea persoana.
Nu prea cred ca poti sa uiti vreo iubire. Iti ramane macar o amintire de la fiecare.
Fratele meu s-a casatorit cu fata care a fost prima lui dragoste. s'au revazut dupa 7 ani si...viata bate filmul, deci. da...cred ca prima dragoste nu se uita niciodata!
@stetoscop
cum nici o dragoste nu se uita eu le am uitat doar pe prima si pe ultima n-am uitat o:-
Nu nu se uita... o ai mereu in suflet doar ca nu stay si te gandesti la ea non-stop... dar daca se intampla sa te inatnesti cu persoana aceea dupa o anumita perioada de timp vei vedea ca vei avea un sentiment ciudat care iti va da de inteles ca nu ai uitat-o si ca ea va ramane undeva acolo pentru totdeauna...eu asa patesc cand ma intalnesc cu porimul iubit si totodata primna mea dragoste...