| coryyyyyyyyyyy a întrebat:

E adevarat ca prima iubire nu se uita niciodata?

Răspuns Câştigător
| micurutza2005 a răspuns:

E adevarat ca nu se uita prima iubire, dar se poate si altfel spus, de ex nu poti uita cea mai mare iubire a vietii tale aceea e cea mai puternica, prima de obicei e la varsta foarte tanara cand e normal sa ti se para totul minunat etc., dar cea mai mare iubire cum a fost in cazul meu (si din pacate nu a fost sa fie sotul meu)e cea mai frumoasa e iubirea aceea cand simti ca e aerul tau si nu poti trai fara el (sau ea )ca simti fiecare cm din corp ca vibreaza de iubire pentru acea persoana accea e iubirea pe care nu o uiti toata viata mai ales daca nu s-a materializat prin casatorie cu acea persoana e unica si nu o uiti. eu a trecut mai bine de 15ani si inca ma mai gandesc la acea persoana si nu ne-am intalnit decat de vreo 2-3ori intamplator emotiile si felul cum privesc acea persoana si acum e destul de puternica in inima mea desi avem vietile noastre nu e adevarat ca ochii care nu se vad se uita, eu si acum caut ''idealul''sa semene cu acea persoana cat mai mult, desi imi iubesc sotul e altfel iubirea pentru el si altfel pentru acea persoana dar asta e viata nu a fost sa fie...

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, este adevarat, nu ai cum sa uiti prima intalnire cu iubirea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se uita, nu se uita n i c i o d a t a!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e foarte adevarat...imi amintesc si acum...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E adevarat nu se uita niciodata

| 15for a răspuns:

Cu certitudine DA!