E adevarat ca nu se uita prima iubire, dar se poate si altfel spus, de ex nu poti uita cea mai mare iubire a vietii tale aceea e cea mai puternica, prima de obicei e la varsta foarte tanara cand e normal sa ti se para totul minunat etc., dar cea mai mare iubire cum a fost in cazul meu (si din pacate nu a fost sa fie sotul meu)e cea mai frumoasa e iubirea aceea cand simti ca e aerul tau si nu poti trai fara el (sau ea )ca simti fiecare cm din corp ca vibreaza de iubire pentru acea persoana accea e iubirea pe care nu o uiti toata viata mai ales daca nu s-a materializat prin casatorie cu acea persoana e unica si nu o uiti. eu a trecut mai bine de 15ani si inca ma mai gandesc la acea persoana si nu ne-am intalnit decat de vreo 2-3ori intamplator emotiile si felul cum privesc acea persoana si acum e destul de puternica in inima mea desi avem vietile noastre nu e adevarat ca ochii care nu se vad se uita, eu si acum caut ''idealul''sa semene cu acea persoana cat mai mult, desi imi iubesc sotul e altfel iubirea pentru el si altfel pentru acea persoana dar asta e viata nu a fost sa fie...
Eu insa cred ca adevarata dragoste nu se uita niciodata...prima sau ultima...eu tin minte de toti prietenii cu care eram...si cind ii vad de parca inca mai sunt ai mei...
Indiferent cati ani au trecut, indiferent de cum s-a terminat, indiferent de amintirile lasate, placute sau neplacute, indiferent cate iubiri ai mai trait dupa aceea, PRIMA RAMANE UNICA si chiar daca vei regreta sau vei ura, iti vei aminti mereu acele momente. crede-ma, ca stiu ce spun!
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: