anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevarat ca primul barbat din viata unei femei nu se uita niciodata, chiar daca ti-a facut mult rau si crezi ca nu vei ierta niciodata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La mine nu a fost adevarat. Acum, cand il vad, nu mai simt decat scarba.

5 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Pe primul depinde de fiecare
de exemplu, persoana nu ai cum sa o uiti niciodata cine e
dar poti sa nu mai suferi dupa el
eu am reusit acest lucru dupa 6 ani happy
cand sufeream el facea misto de mine ca ne vedem etc, si cand m-a cautat pe bune nu mi-a mai pasat mie de el

| DeeaMarry a răspuns:

Stai linistita, o sa uiti cu timpul. Stiu, experienta prin care ai trecut este foarte dureroasa, insa lumea nu se termina aici.
Nu te lasa invinsa! Arata-i lui si tie insati ca poti sa treci de asta cu capul sus, si poti sa il uiti cu tot atata nepasare cu cata te-a parasit si el.
Nu uita ca in viata asta totul se plateste!winking

| Azµre a răspuns:

Nu nu e adevarat! poate vrei sa psui ca nu il vei uita ca a fost un porc si un nesimtit! Daca te-ar fi iubit nu te-ar fi parasit? E logic, nu? Daca te paraseste stai linistita ca uiti de el chiar daca a facut ce-a facut! vine altu pe care o sa il iubesti si o sa uiti!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Peste vreo 20 de ani o sa te impiedici de el pe strada si nici nu o sa va mai recunoasteti...

| JustSomebody a răspuns:

Buna.Prima dragoste si primul baiat iubit din viata unei fete sunt decisive in viata acesteiahappy.O dragoste nu poate muri, asta e sigur.Cei care se despart, isi dau seama ca nu sunt facuti unul pentru altul si isi ingroapa dragostea, dar nu pot uita momentele frumoase petrecute impreunahappy. Baietii care isi tin iubitele doar pentru sex nu le iubesc, deci acolo nu exista dragoste.Iar prima dragoste nu poate fii uitata.Eu mi-o amintesc mereu:X.Chiar daca sfarsitul primei relatii nu a fost prea frumos, nu poti uita.Asa este omul.Desi mintea vrea sa uite si intr-o oarecare faza reuseste, inima nu poate uita.NEVERhappy.Acum,daca primul baiat te-a inselat sau te-a mintit tu crezi ca intre voi a fost dragoste? Si nu vorbesc doar de tine, zic asa in generalhappy. Dragostea nu moare.Si nu doar prima dragoste nu poate fii uitata, ci si restulhappy. Dragostea e infinita.Dar oare stii care este adevarata dragoste pura? Inima unei femei este plina de amintiri, printre care si prima dragoste. Poate baietii mai uita de dragoste din cand in cand, dar nu o femeie.Si subliniez femeie, nu femelebig grin.Dar in ziua de azi dragostea s-a schimbat. Sper ca tu iti amintesti mereu de prima dragoste si iti vei aminti de primul baiat si daca el te-a inselat sau te-a mintit sau altcv.foarte urat i-a puneti intrebarea.El pentru mine a fost dragostea, dar eu am fost oare pentru el? Numai bine, Byehappy