Sunt companii care interzic, deși majoritatea care au o politică anume de relații doar cer o declarație depusă la HR
Nu sunt privite prea ok de catre majoritatea companiilor. Personal, eu unul le consider de evitat ( si nu din cauze de politica interna ).
Probabil ține de politica fiecărei firme, dar la stat nu am auzit vreodată să se interzică asta, poate doar în cazul cadrelor didactice și părinți sau profesori și elevi, și prin alte domenii pe la stat unde nu ai voie, dar chiar și aici nu cred că stă cineva cu codul civil să te acuze că ai clacat sau ceva s-a întâmplat(aici nu mă refer la proful/profa amant/amantă și tăticul sau mămică căsătoriți, ci la altfel de circumstanțe sau relații profi-părinți). Bine relația prof-elev altfel decât prof-elev, da, este sub orice fel de formă, deplasată dpmdv.
Dar evident că relațiile la locul de muncă sunt și cele pe cât de romantice, senzuale și pline de ceva aparte și de oboseală, dacă nu e secret poți fi bârfit la orice pas de angajați, colegi, șefi, dacă te desparți sau cerți nu mai e o atmosferă ok și ba chiar poți ajunge să ți se taie de acea persoană deoarece o vezi non-stop, ținând cont că la muncă petreci mai mult de jumătate din viață.
La stat nu e interzis să se cupleze angajații.
KatiMe27 întreabă: