R: Acest lucru nu este adevărat. Procesul care duce la ovulație are loc pe o perioadă de 10-12 zile și include creșterea treptată a estrogenului pe o perioadă de câteva zile. Nu se știe că un orgasm duce la o creștere bruscă a hormonilor și la eliberarea unui ou.
https://www.babymed.com/......-ovulation
Nu! Un ciclu menstrual de tip NEREGULAT nu se regleaza decat cu medicatie de la medic.
Ori esti prea micuta sa vezi ca cineva rade de tine, ori prea naiva de crezi ca sexul regleaza ceva.
Sexul iti poate aduce 9 luni de pauza fara ciclu menstrual, dar la capatul celor 9 luni poate a vina cu un bebe.
Ciclul menstrual este reglat la 28-30 de zile de hormoni, foarte precis și exact. Activitatea sexuală nu intervine în acest proces pentru a regla sau deregla. Lipsa totală a activității sexuale poate provoca un nivel înalt de stres care să producă dereglări hormonale generale, care să pot să influențeze și menstruația.
Nu am cunostinte daca regleaza sau nu ciclul menstrual dar cu siguranta regleaza sistemul nervos.
Conform unor studii clinice sexul reglează ciclul menstrual dacă este făcut de 2-3 ori pe săptămâna.
Nu are treaba.Depinde de fiecare organism.si eu cand am inceput prima data.nu mi-a venit 2luni, credeam ca am ramas.doar ca se dereglase.
CiocolataAlbaAerata întreabă:
Corinabebe întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: