| elenutza32 a întrebat:

E adevarat ca un baiat tine mai mult la tine dupa ce faci dragoste cu el? As vrea sa o fac cu prietenul meu, dar sunt mai pudica si mereu ma intimidez in fata lui, chiar daca e al 2-lea (nu sunt virgina) sad Credeti ca dupa ce o vom face ma va iubi mai mult?

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu e adevarat. O vreme, scurta, va fi mai interesat ed tine, dar e ceva superficial, lipsit de semnificatie. IN rest, relatia va fi exact la fel de buna cun este inainte de a face sex.

| LiveYourLife a răspuns:

Unii baieti tin intr-adevar mai mult la o fata dupa ce fac asta
dar altii pur si simplu pleaca si te lasa ca si cum s-ar folosi de tine sa obtina acest lucru
faci cum simti tu ca este mai binewinking

| AleAleAle1111 a răspuns:

Pff.sincer nu stiu.mie nu mi s-a intamplat asahee heedupa ce m-am culcat cu el am mai stat vreo 2 saptamani impreuna si dupa ne'am despoh go on

| iuly_9064 a răspuns:

Adevarul este ca unii baieti pun mare pret pe acest lucru insa unii conteaza mai mult pe caracterul tau. parerea mea ar fi sa o faci doar daca te simti pregatita si daca ai incredere in cel de langa tine. nu conteaza ca esti pudica, atunci cand ai incredere in partener totul vine de la sine, conteaza doar de tine cat de tare iti doresti acest lucru. daca el tzia cerut acest lucru incearca sa il mai amani cateva zile, poate chiar o saptamana si daca relatzi voastra se va raci sau vor aparea reprosuri pe aceasta tema, inseamna ca el urmareste doar sa o faceti si sa profite de tine. asa ma gandesc eu ca ar fi cel mai bine pentru tine. ramane la alegerea ta daca vrei sa o faceti sau nu si tot tu faci evaluarile si examinarile pentru ati da seama daca merita cu adevrat. fundita?:*big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu neaparatstraight face

| febuss a răspuns:

Inainte ca sa faci acest lucru tu trebuie sa te intrebi: Este el bolnav, daca nu, de unde stiu asta? daca da atunci e problema, pu prin porii prezervativului trec majoritatea virusilor.deci sex protejat nu exista. apoi mai intreaba-te, de ce vrei sa faci sex? pu e or pu tine? parerea mea de baiat este ca tu sa te abtii de la acest lucru, sunt atitea complicatii dupa asta...

| pupu_7309 a răspuns:

Da asa e, de multe ori se intampla ca dragostea sa fie mai mare dupa ce incepeti o relatie sex.dar te avertizez ca depinde si de baiat. daca vrea asta ptk te iubeste te intelege si incearca sa iti demonstreze care ii sunt intentiile daca nu te iubeste si insista sa intreti relatii sexuale cu el nu te lasa pacalita