Tu chiar crezi toate balivernele astea. asa se zice despre multe zodii shinu e adv depinde de firea omului. nuy te mai lua dupa toate prostiile ca nu mere.
sper ca te-am ajutat
Eu sunt varsatoare, sunt farte iubareata, pupacioasa, romantika, imi place sa rasfat barbatul de langa mine si nu sunt adepta aventurilor
daca o fac cu cineva, trebuie sa imi placa foarte mult de el; si sa aiba un loc la inimioara
Varsatorii au firi diferite, uite de exemplu eu sunt o persoana dependenta de iubire, sensibila, amuzanta si in plus sunt si romantica.Bafta!
Nu mai, eu sunt varsatoare si se zice ca varsatorii nu se potrivesc cu capricornii si sunt cu unu si ne potrivim foarte bine
nu mai crede balivernele astea, fiecare persoana e diferita
si da, sunt romantica
Deci ma pot lauda ca sunt varsatoare. Romantismul nu este chiar punctul meu forte, dar am inclinatii romantice. Depinde de persoana. Nu poti c aracteriza un om dupa zodia acestuia. Trebuie sa il cunosti foarte bine si apoi sa il cataloghezi.
Eu sunt varsator si in cazul meu chiar se aplica articolul la mine nu vezi roomantism sh mie chiar nu`mi place da mna. as vrea sa fiu putin mai romantica, avand in vedere ca sunt fata
Eu sunt cu un varsator.si poate nu e chiar cea mai romantica persoana din lume, dar e suficient pentru mine.adica stie cand sa-mi spuna ca ma iubeste, cand sa ma sarute, cand sa ma i-a in brate si chestii din astea. oricum, e mult mai romantica decat mine, exact cat trebuie.nici sa ma sufoce ca nu imi place si ma plictisesc repede.eu sunt capricorn, el e varsator, dar ne inteleg f bine, chiar daca se spune ca nu e bine sa fie un capricorn cu un varsator, se pare ca noi am supravietuit inca . oricum, mie imi place asa cum e.adica nici sa fie prea romantic nu fie, da nici sa nu fie deloc.ma rog eu sunt o fire mai dificila.mai pretentioasa putin.cu mine nu e bine in nici un fel