| NatureSelf a întrebat:

E adevarata vorba cine loveste, iubeste? ma refer in caz cand unul se comporta ca un necivilizat cu celalalt, nu cumva nu stie cum sa-si arate iubirea?

13 răspunsuri:
| NatureSelf explică:

Pai da, sunt mia multe cazuri, cam asa ceva...

| harciog a răspuns:

E la ghici.Eu cu sor-mea ma bateam de cind s-a nascut si nu cred ca o iubeam asa mult in momentele alea.

| NatureSelf explică (pentru harciog):

Nu atunci, dar acum gandesti altfel, cand esti copil nu realizezi, dar in schimb daca patea ceva, si tu iti faceai griji este?

| harciog a răspuns (pentru NatureSelf):

Nu cred sa-mi fi facut griji vreodata.Nu suport prefacatoria si nici n-am suportat-o vreodata.Nu-i nici o problema daca mi se spune in fata dar cei mai multi oameni reactioneaza invers.Iti baga dulcegarii la greu ca sa citesti dincolo de ele ca esti luat in caruta si cum totul pleaca din minte in mod sigur de omul ala vrei sa scapi, pentru ca-l consideri prefacut si cum de sor-mea nu puteam, o uram.Si prefacatoria ei si ura mea s-au terminat cind am fost pedepsit din cauza ei si am lovit-o o singura data si a ramas lesinata si nu cred ca ma ardea grija asa tare.

| NatureSelf explică (pentru harciog):

Mai da ce luptator de kick boxing esti cica ai dat o palma si a lesinat, da cati ani are ma? 4? si tu 20? sau cum i-ai dat nockout

| harciog a răspuns (pentru NatureSelf):

Eram copii amindoi.Nu mai conteaza.

| doc69 a răspuns:

E o vorba tampita violenta naste violenta nu dragoste.in nici un caz nu vorbesti de iubire cand lovesti deci nu ai ce iubire sa exprimi

| NatureSelf explică (pentru doc69):

Am inteles, dar mie daca imi place de o fata, nici odata nu am fost la ea sa-i zic direct imi placi, ma comport diferit de ceilalti baieti, si astept momentul sa o fac.

| doc69 a răspuns (pentru NatureSelf):

Auzi ia spune-mi mie cand ai resuit tu performanta sa stii ce are altul in cap? vrei sa te faci inteles comunica de asta exista limbajul sa exprimam ce simtim ce gandim ce vrem

| NatureSelf explică (pentru doc69):

Bine man,. calmeaza-te

| doc69 a răspuns (pentru NatureSelf):

Frate sunt ff calm stai lin, daca nu iti convine ce spun e cu totul altceva eu am scris ce consider eu din experienta mea tu iei ce-i bun sau treci mai departe. pentru ce imi spui sa ma calmez? sau pui intrebari de dragul de a intreba?

| ramona90 a răspuns:

Total gresesit! cine loveste Nu te Iubeste... iar in cazul in care iti da o palma sa fi sigura k vine si A 2 a 3 SI tot asa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da te loveste ca sal bagi in seama ori e un necivilizat dar si eu am aceeasi dilema dar pe mine nu ma loveste imi ia esarfa si fuge cu ia ca sa fug dupa el si daca nu ma duc o aduce inapoi

Întrebări similare