Beneficiile râsului pentru sănătate sunt remarcabile. În primul rând, creşte nivelul endorfinelor, considerate adevărate substanţe ale fericirii, prevenind depresiile şi anxietatea. Râsul întăreşte sistemul imunitar, fiind un anticancerigen veritabil. De asemenea, este un bun tonifiant pentru musculatura organismului, datorită numărului mare de muşchi pe care îi pune în mişcare. Râsul are şi proprietăţi antihipertensive.
Are şi contraindicaţii!
Râsul, ca terapie, nu face bine persoanelor care au hernie, dureri ale pieptului, hemoroizi şi glaucom, bolnavilor de inimă şi gravidelor cu riscuri de a pierde sarcina. De asemenea, unele studii au arătat că râsul în hohote poate provoca o criză celor cu astm bronşic
Daca ar fi adevarat, as fi deja cat o balena.
Din cauza(/datorita) rasului faci doar riduri si prieteni, in rest...
Nu vezi cat de aiurea suna? parca ar avea calori
eu am citit ca daca razi mult slabesti pentru ca iti contracti muschii si te doare burta ca si cum ai face sport
Eu rad la aproape orice,mereu sunt f bine dispusa, si sunt destul de"normala" la kg, nu pot spune ca m-am ingrasat
Buna! Nu cred ca ingrasa, eu rad in fiecare zi, si cateodata foarte mult , cred ca trebuia sa am 1000 de tone pana acum