Am iubit si eu enorm un baiat si eram foarte hotarata sa fac pasul asta cu el, desi nu avea nici un gand. mi-a zis-o de N ori. vrea doar sex, insa eu eram atat de indragostita si ma gandeam ca daca tot nu vom fi impreuna macar sa am ceva de la el:X
Intre timp a fost nevoit sa plece din tara pentru catve luni, apoi am pierdut legatura cu el. Dupa 1 an de la plecarea lui am cunoscut un baiat(logodnicul meu:X)cu care am facut-o.il iubesc enorm, e atat de dulce, atat de tandru.As fi regretat amarnic daca m-as fi culcat cu tipu' ala. N-o face.asteapta sa gasesti un baiat care te va iubi si el la randul luibafta!
El daca nu vrea nimic si te culci cu el nu inseamna ca o faceti in pat fiecare doarme si gata
Nu e "rau"... dar mai tarziu cand o sa te faca sa suferi o sa regreti ca ai facut-o cu el. Gandeste-te daca e baiatu potrivit si daca o sa regreti mai tarziu
Daca faci asta sperand ca vei obtine o relatie... cam da, daca o faci pentru ca asta simti nu cred ca e ceva rau.Have fun
Nu e rau, daca nu te implici.
A, stai...ai zic ca il iubesti...atunci e rau
Nu are cum sa fie bine odata ce tu vrei ceva mai mult si el doar o aventura.
Pe moment poate fi bine, dar va lasa urme in viitor.Crede-ma.
parca nu mai stiu de capu lor adolescentele astea. Nu e nimic rau in a face sex, numai sa nu te afecteze dupa... Toate grijile sunt pe capul tau
Daca te simti pregatita si il iubesti fa-o. Nu o sa ai regrete mai tarziu te asigur. Dar fii sigura ca nu isi bate joc de tine, nu vrea o relatie, ok, dar sa se poarte frumos macar. Si inca ceva, daca ai sub 15 ani mai bine nu o faci. O sa intalnesti o alta mare iubire.
Depinde de tine . eu nu as fi facut asa ceva dar fiecare om e diferit si un om destept nu te-ar critica pentru asta. e viata ta, faci ce vrei. nu mi se pare ca e rau xD
Cat de prost sa fi sa faci asa ceva.iti distrugi viitorul mai tarziu.asteapta ca o sa gasesti persoana potrivita
Poti iubi pe cineva cu care inca n-ai o relatie? Vrei poate sa zici ca-ti place de el... Daca tu confunzi iubirea cu fluturasii de la inceput, si este "prima data" pentru tine, esti sigura ca vrei sa ai aceasta amintire?
Am 18 ani.
Am cerut un sfat, si nu cred ca sunt curva daca fac dragoste cu omul pe care il iubesc. Multumesc!
anonim_4396 întreabă: