| uritika a întrebat:

E bine ca o fata de 15 ani sa aiba relatii sexuale?

6 răspunsuri:
| Dia007 a răspuns:

Draga mea,
Din momentul in care tu intrebi de relatii sexuale deja stiu ca nu esti tu sigura. happy zambesc pentru ca e de bine. Esti cu un pas in pus fata de multe alte fete care nu au nici macar curajul sa intrebe. Tu ai intrebat, deci e bine ca vei afla parerea mai multor persoane. Sfatul ce ti-l dau din tot sufletul este sa astepti. sa astepti acel baiat care sa te faca sa simti sa iti pierzi echilibrul, care te face sa tremuri din toate incheieturile cand e langa tine sau doar cand iti arunca o privire. Asa cum au mai sus si altii, prima oara, moment in care treci de la a fi virgina la a nu mai fi virgina, este momentul cel mai frumos si acel moment trebuie sa-l impartasesti cu o persoana in care ai 200% incredere, stii ca orice ar fi te pune pe tine pe primul loc si nu in ultimul rand, trebuie sa fie acea persoana care te respecta pentru cine esti. A descris aici poate o persoana imposibil de gasit, dar nu e adevarat. Daca in anturajul tau nu ai o astfel de persoana care sa iti impartaseasca sentimentele, dar sa fie si responsabila, eu spun sa mai astepti pana o gasesti.
In momentul in care vei gasi acea persoana, te vei intreba nu daca esi pregatita de a intretine relatii sexuale, ci daca esti pregatita sa faci dragoste.
Diferenta? Diferenta e ca dragoste faci cu cineva caruia ii daruiesti nu numai trupul tau, dar si sufletul si toata increderea ta. Sunt una si aceeasi ar putea sune unii, dar adevarul il stii doar tu, cea care simte si traieste fiecare clipa.
Fa totul atat cu cap, dar si cu sufletul. Inainte de a lua vreo decizie, gandeste-te bine, iar cand ajungi in acel moment, oricat de intens ar fi momentul, foarte important, te rog din tot sufletul, protejeaza-te. Sa ai in permanenta un prezervativ la tine (asta in cazul in care el nu are...sa il lasi pe el sa spuna daca are sau nu, iar daca nu are, scoate-o tu pe al tauwinking fii fata cu cap )
Ai grija de tine! Pretuieste-te asa cum esti si acorda oricat de mult timp e nevoie pentru prima noapte de dragoste!
Dia

| FiTzOSsu a răspuns:

Tu ce crezi e bine sau nu? eu zic nu.dar in ziua de azi ...tot mai multe fete o fac se despart si le pare rau asa ca asteapta sa cresti sa gasesti persoana iubita. cu care sa faci dragoste happy

| IncompleteLullaby a răspuns:

Nu prea cred. hei uite. relatiile sexuale trebuie sa aiba loc atunci cand tu, ca fata esti pregatita atat fizic cat si psihic (daca e vorba de tipul dragut caruia ii tot faci ochi dulci si simti ca pentru el ai face orice eu zic sa o lasi balta.caci virginitatea nu o poti recupera). si cu cat e mai tarziu cu atat mai bine. relatiile sexuale incepute la varste fragede iti deregleaza cresterea hormonala. si la ce bun. asteapta. ai toata viata inainte. cand o sa vina momentul potrivit si baiatul potrivit o sa poti sa o faci caaaat vrei tu insa acum la 15 ani nu prea cred ca are vreun rost.Gandeste-te bine. si nu te arunca inainte ca o sa dai cu capul de pragul de sus si o sa il vezi pe cel de jos si o sa realizezi cat bine ai facut si cat nu. Bafta. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, pentru ca la 15 ani nu sti ce e aia iubirea. Pur si simplu ti se pare ca baiatul cu care esti acum este sufletul tau, te iubeste ca doar de asta ti-o zice de 1000 de ori pe zi si faceti planuri impreuna pana la batranete.
Si pentru ca si tu il iubesti bineinteles ca vei face " dragoste " cu el pentru ai dovedi, ca asa te-a convins el ca trebuie. Si cand toata porcaria asta roz se termina parca cineva iti ia norisoru roz de sub picioare, si cazi. Regreti ce ai facut, ce ai zis si ca s-a intamplat.
Dar nu e nimic, sti de ce? Va mai aparea un alt fat-frumos care iti va spune ca te iubeste, te adora, nu poate trai fara tine si povestea se v-a repeta.

Acum e decizia ta daca vrei sa ti-o arzi cu fiecare care e " viata ta ".
Daca vrei sa ai impresia cand nu iti vine menstruatia ca esti gravida. Sa te dai cu capul de pereti cand ti se schimba data de menstruatie si tu nu stii ce e cu tine si incepi sa te panichezi sa iti fie rau si stai " rau ", o sa asociezi asta cu o sarcina. Si sa vezi ce o sa iti vina tie niste ideei superbe pentru sinucidere, gen : clor, mentos si cola sau plonjari de la balcon. Pentru ca nea o sa te simti ca naiba daca afla colegii tai, dar apoi parintii.
Si mai e si faza cu avortu, crezi ca ai putea face asa frate? Trezirea! Un medic refuza si o pacienta de 18 pentru ca sunt complicatii dar o pustoaica de 15! Si mai e si treaba cu bolile, dar in fine nu sunt eu maicata, vorbeste cu ea.

| ReDGeiSHa a răspuns:

Daca e vorba de tine, si deja ai relatii sexuale... Daca e bine sau nu e bine, mai conteaza?:-.

| bubici a răspuns:

Consider ca nu e tocmai bine.trebuie sa fie pregatita, atata fizic cat si psihic.nu cred ca la o varsta atat de mica trebuie sa te gandesti la relatii sexuale.viata e lunga...trebuie doar sa astepti momentul potrivit